Ben hep canım derim eşime kızımda canım aşağı canım yukarı hiç baba demez. Bişey mi isteyece “canıııım” diye cilve yapar babasına
Bizde birbirimize eşimle sevgilim veya hayatım deriz
Kızımla merketçilik oynarken bana diyor sevgilim arıyor bekleyin konuşuyor benim eşimle konuştuklarımı
Geçen de dışarıda köpek vardı tek başına anne köpeğin hayatı işe gitmiş galiba yalnız kalmış dedi
Bana kızım minnoş dio aşkım da der bitanem der annecim der babasına babacınım der
Hqhahaha sanırım hep ayni
Bende de 2 kız var 4 yaş ve 5.5 yaş
Bazen telefonla konuşuyor gibi yapıyorlar aşkımla canımli cicimli birisi ben birisi babası oluyor
Bazen de telefonum çalıyor eşimin isminde kırmızı kalp var artık biliyorlar ve anne aşkın arıyor diyorlar
Yada eşime baba annem senin aşkısın mi bebeğin mi diyorlar oda evet deyince hemen küçüğüm diyor hayır ben bebeğim annem annee
Kızım ve babasının ilişkisi bambaşka üst boyutlarda . Gebeliğim boyunca hep kızımın babasına aşık bir kız olmasını isterdim istediğimden fazlası oldu arada kıskanıyorum bile :D babasına asla laf söyletmez .
inşAllah kız bekliyoruz benimkide boyle olur. Hele basta kız oldugunu kabullenemeyen eşim şimdi kızım diye seviyo karnimi
Kızla alakası yok bence oglumda bana öyle fındık annem lokumum çıkolata gıbı annesın sen çok tatlısın der senı sevıyorum falan der esım genelde bıtanem der ondan alıştı gecen bana sen bızım bıtanemızsın dıyo suan hamıleyım esım tosbigim dıye sevıyor oglum tombak annem dıyor
evlat ıste ya can bunlar can Allah saglıklu guzel omurler versın hepsıne
1,492,934 soru
24,393,602 cevap
349,486 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın