1 hafta sonra ıkıncıyı doguracak olan ben tırsarak açtım postu ve korkarak kacıyorum Allah yardımcın olsun tatlım ya
Valla tek çözüm zaman
Beşikten mi dusurmedi , kafasına mi vurmadi , saçını mı yolmadi ki hala yapiyor suan 27 aylık oğlum 10 aylık oldu hala kardeşini kiskaniyor
Kızım 30 aylıktı oğlum dünyaya geldiğinde ve aynı şeyleri yaşadık ağlama krizleri sevmek isteyip her fırsatta vurma isteği baya zorlu geçti şimdi benden kiskanmiyor çok fazla ama aşırı derecede babasindan kıskanıyor eşim oglumu kucağına aldığında benim babam diye ağlıyor ne yapacağını ne isteyeceğini şaşırıyor ağlamalar bagirmalsr hâlâ devam ediyor babaina karşı bana karşı biraz azaldı alıştı ama seni sevmiyorum istemiyorum demeye başladı lavabodan sonra altını bana sildirmez baba silsin anneanne babaanne silsin uyutmaya gelinceye aynı benimle uyumak istemez ben gidersem yanına ağlar babayı istiyorum diye seni istemiyorum git seni sevmiyorum ve birde başka anne istiyorum ben diyo çok fazla üzüyorum ama bunuda atlatacaz bence hatta baba baba dediği için 3 gün annemde kaldım bukezde anneannemle uyuycam anneanne teyze silsin altımı diye tutturdu bende ne yapacağım bilmiyorum kızım için yardım almak istiyorum her çocuk boyke olur kız çocukları babaya düşkün olur birde kardeşi geldi iyice düştü babaya diyor oğlum 5 aylık oldu kızım da bu ay sonunda tam 3 yaş olacak
Allah yardımcın olsun bu yüzden endişe ediyorum ikinci bebeği düşünürken
1,493,246 soru
24,398,646 cevap
349,934 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın