Acaip sinirliyim, sı*cacam ağızlarına artık saygi hurmet kalmayacak sonunda. K valide "m " harfini bile kullanmak istemiyorum. O yuzden k valide diyorum. 2cim kiz daha doğurmadan 3cüyüdü ardından doğur diyo bana ,erkek olur sanki garantisi var, ulan kaftar oğulların ustune kopek gibi hürüyor oturup durup gene benden erkek bebek bekliyo. 2şer tane olsun 1 oğlum var bide kızım olcak bundan sonrada istemiyorum senin lafinla doğurmuyom dedim . Sanki bu doğur deyince doğurcam sıçç deyince scıcam iliskiye gir deyince gircem girme deyince girmeyecem . Sen Kimsin ya kimsin daha ne kadar mütevazi davrancam. Bana faydanız var sanki resmen nefret etmeye başladım bunun tuzunden erkek bebeklerden, ölürümde doğurmayacam ama o zaman gelene kadarda sinirlerim psikolojim tam anlamiyla bozulacak buna eminim. Ben bakarım diyo büyük cocuga daha doğurçadan bakmıyon saniyoki sadece bakmak bu bebeklerin keyfi yerinde olunca atip tutup sevmekden ibaret aöladığnda kimse bakmaz uzerime atiyolar . Dilini göttüne sokup oturmuyo oturdugu yerde