0 oy
136 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

image

oglum 3 yaşında bu değeri yüksek çıktı okulda öğretmen sonuçtan anlıyorum bakaym dedi oğlum sarılık dedi kaynar su akti başimdan doğrumu kizlar internnette ise yüksek olması iyi bişey diyor ben kime inanayım doktora sıra bulamiyorum kafayı yemek uzereyim

3 Cevaplar

0 oy
(1,420 puan) tarafından
Ferritin degeri ne gore yorumlamistir o deger kac. Ötekide bağışıklık gostergesi ya yeni aşı oldu yada hepatit b enfeksiyonu gecirdi yakin zamanda o yuzden bağışıklık var
tarafından
Yok sadece bu değere baktı
tarafından
Bağışıklık göstermesi iyi biseymi
tarafından
Bebekken olmustu asilarini başka asi olmadi
(1,420 puan) tarafından
Yani yakın zamanda hepatit b gecirmis olmalı ki suanda vucudunda antikor var. Cocugunuz saglikliysa hicbir sorun yok
(5,470 puan) tarafından
Aşı 15 seneden fazla koruyuculuğu var bilmediğiniz konu hakkında anneyi endişenlendirecek yorum yapmayın lütfen
(1,420 puan) tarafından
Fkolgun aynisi benimde basima geldi ben bana doktorun soyledigini söylüyorum bilmedigim konu hakkında ozellikle cocuk hakkinda yorum yapmam zaten.
(1,420 puan) tarafından
Dogrusunu doktor bilir.
(5,470 puan) tarafından
Eğer hastalık ile karşılaşmış olsa o değer 1000 i aşardı. Çocuk hemşiresiyim. 200de kalmaz. İlk aşılandığı zaman bebeklerde antihbs değeri 1000 üzeri olur sonra yavaş yavaş düşer. 200 normal bir değer
(1,420 puan) tarafından
Haklısın sen haklısın umarimm
-Reklam-
0 oy
(5,470 puan) tarafından
Hayır ya. Çocuğunuz aşılı antikor seviyesi o. Kesinlikle sarılık değil. 3 doz hepatit b aşısı antikoru yüksek ne güzel işte vücudu antikor oluşturmuş. 

Çocuk hemşiresiyim. 
(5,470 puan) tarafından
Biraz  düşük büyüme çağında düşmesi normal kan ilacı ile destekleyin yükselir.
tarafından
Saolun canm en azından ciddi bişey olmasinda sabah gitsem doktor bakarmi randevu bulamadım hiç bisekilde
(5,470 puan) tarafından
Çocuğun aşılı bu değer ilk zamanlar 1000leri geçer. Şimdi yavaş yavaş düşer. 5 bile olsa koruyuculuğu vardır. Sakın endişe etme. Hastalık geçirme durumu olsa hbs de yüksek çıkar.
(5,470 puan) tarafından
Sabah erkenden git bakarlar muayene değil sonuç bakacak, bakar
tarafından
Sıra buldum canm sabah 9 a
0 oy
(1,536 puan) tarafından
Sağlık ocağı hemşirenize sorabilirsiniz yada hemşireden doktorun numarasını alıp ona sorabilirsiniz varsa internet üzerinden doktorun numarasını bulabilirsiniz sıra yoksa bu şekilde yapmaya çalışın geçmiş olsun umarım bişeyi yoktur cnm
tarafından
Valla canm acmyolar etmiyolar bide anlamiyo saglk ocagi sabah 9 a sıra buldum doktordan
(1,536 puan) tarafından
Ha iyi cnm o zaman hadi iyi haberlerle gel hemşire varmış zaten burda cevaplamış bak rahatlamışsındır baya
tarafından
Rahatladım biraz ama doktora detaylıca baktırmak istyorum sabah
(1,536 puan) tarafından
Aynen başka tahlil felan isterse yaptırırsın Allah şifalık versin cnm

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 110 göst.
16 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Fatmaaa43 (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 74 göst.
17 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1bebe1anne (282 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 177 göst.
10 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bahar_6565 (153 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 130 göst.
6 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde nefesimasyam (861 puan) tarafından soruldu

408,575 soru

12,276,844 cevap

37,786 kullanıcı

Kategoriler

...