0 oy
134 göst.
Diğer kategorisinde (211 puan) tarafından
Selam kizlar. 2yil pes pese dogum yaptim sezeryanla. Kizimin 1 yas dogum gununde 2ci sezeryanimi oldum. Su an şupeliyim.  3cu hamilelikten. Kizim 3 aylik. Ilk kizimda 1 yas 3aylik. Sorum şu. Aranizda 3kere pes pese sezeryan olanlar var mi? Yani hamileysem dokunmam aldirmam. Bakmakda benim icin sorun deyil. Seviyorum cocuklari. Esimde bende. 3ay 1hafta oldu dogum yapali henuz adet olmadim. Aklima takildu eyer hamile kalirsam 3cu kez sezeryan olucam. Acaba basina gelen oldu mu?   Yarqlamadan cevaplarinizi beklerim

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
İlk iki ile arasi iki buçuk yaş 2 3 arası 15 aydi hiç Zorluk yaşamadım. Hatta tempoya alıştım şükür şimdi biri dört buçuk biri 2 yaşında küçüğüm de 9 ayını bitirdi. Zamanla o koşturmaya da alışıyor insan. Sezaryen olarak da hiç Zorluk yaşamadım aksine bana ihtiyacı olan iki çocuğum daha var diye hemen toparlandm
(211 puan) tarafından
Anladm canm tesekkurler. Henuz emin deyilim hamileligimden. Ama supelerim var. Cok ksa mesafe var dogumum arasinda. Ilk kizimda 3aylikdi hamile kaldim. Simdi yine 3aylik 2ci kizim ve hamileyim sanrm
tarafından
Nasıl korunuodn kuzum özel olmazsa. Biraz zor olur belki hani benim ilki biraz büyük çünkü ama zamanla geçiyor inan test yapsan daha iyi olur aslında belki degilsindir
(211 puan) tarafından
Yaptim bu gun test ilk aninda silik cizgiyi goruyorum. Ama sonra zayifliyor. Bir iki gune tekrar yapicam. Belkide yenidir. Ama inwallah yoktur. Korunmayi geri cekilmeyle yapmaya calisdim. Ama esim pek beni dinlemedi diye bilirim bazen(
tarafından
Ah kuzum geri çekilme sıkıntı benim her 2 gebeliğim de geri çekilme ile olmuştu:( muhtemelen yenidir eğer çizgi çıkmışsa ben bu ay 67 gün gecktim iki test yaptım direkt negatifti. Hasta oldum şükür birkaç gün evvel
(211 puan) tarafından
Ben artik dogumdan sonra 3ay 1 hafta oldu hala adet gormedim(
tarafından
O normal kuzum ben ilk gebeliğim de 8 ay ikincide 3 ay görmemiştim sen testini yenile olsa da bişi olmaz Allah'ın izniyle
 Öyle doğum yapan çok insan var Allah illaki yardımcın olur
-Reklam-
0 oy
(5,458 puan) tarafından
Balım yargılamıyorum. Zaten çocuk istiyormuşsunız seviyoemuşsunuz belli ki durumunuz da var ne güzel. Ama sağlıksal olarak riskli şeyler. Allah korusun sana birşey olsa arkada ufacık yavrular. :( inşallah varsa sağlıkla kucağına alırsın. Öpüyorum. 
(211 puan) tarafından
Inwallah yoktur canm. Allah olmayanlara versin sevindirsin. Ama olursada dokunamam.  Bir iki gune belli olur( inwallah yoktur.  2yil sonra isterim simdi deyil(
(5,458 puan) tarafından
Hadi inşallah Allah gönlüne göre versin canım
0 oy
(11,764 puan) tarafından
Çocukları sevmen biley değiştirmiyor ki 3üne nasıl yeteceksin ilgi bölünüyor ister istemez biri ihmal ediliyor 
(211 puan) tarafından
Asla ihmal etmiyorum. 3de olursa etmem. Hepsine ozenle dikkatle sevgi ve sevkatle yaklasiyorum.  Yani birini geride birakib digeriyle daha cok ilgilenmem. Ikisinede ayni. 3de olursa oyle. Ana inwallah yoktur. Olmayanlara versinr Allahim
(11,764 puan) tarafından
Benim aralarında 3 yaş olduğu halde sıkıntı çekiyorum  valla büyük cesaret aminn canın
0 oy
(11,011 puan) tarafından
Yani ben de arka arkaya doğurdum hep ama seninki kadar kısa değil araları. 2şer sene ortalama. Senin durum farklı olabilr daha çok çok az araları, hele bi emin ol ona göre doktorla görüşürsün zaten
(211 puan) tarafından
Inwallah canm. Ama 2cidede risk aldin olmaz aldir dediler. Doktor dahil. Aldirmadim. 38haftamda sezeryan oldum. Hic bir agrim sizim olmadi doguma kadar yaramda. Ama 3cu de oyle olurmu bilemem. Ama istemem henuz. Inwallah yoktur. Olursada yapicak bisey yok
(11,011 puan) tarafından
Olursa öyle tabi.. Dikkat edin inan ki benim şimdi 4. Gebelik. İlk üçü kolaydı ama bu çok zor geçiyo
(211 puan) tarafından
Sezeryan mi canm?
(11,011 puan) tarafından
Evet canım hepsi sezeryan. Bunda bağlıcaz artık seni diyo doktorum kararlı da ben değilim :D

İlgili bir soru bulunamadı

414,156 soru

12,464,155 cevap

46,836 kullanıcı

Kategoriler

...