0 oy
359 göst.
Diğer kategorisinde (1,366 puan) tarafından
3 yaşında kızım var onu anlıyorum evet ama bütün gün oyun oynamak istiyor ve bütün gün oyun oynuyoruz. İşlerim varken bırakıyorum kendi haline . Yine oynamak istiyor benimle ama bı şekilde hallediyorum. Popomu koltuğa koyduğum an oyun oyun oyun. Vallahi yatana kadar oyun oynamak istiyor ben aşırı sıkıldım artık oyun oynamaktan . Tüm gün oyun oynuyo musunuz ya. İşlerimizi de beraber yaoiyoruz . Hadi diyorum ekrana maruz kalmasin oynayim ama vallahi bunaldım. Tlf u elime alıyorum telefonumu kapatıyor. Siz napiyorsunuz. Ne zaman kendi kendine oynayacak ya

9 Cevaplar

0 oy
(7,456 puan) tarafından
En iyisi kardeş yap beraber oynasınlar 
(1,366 puan) tarafından
Valla gözüm korkuyor bı çocuktan daha. O büyüyene kadar zaten okula başlayacak sonra kucukle oyna bide :)
(7,456 puan) tarafından
Korkmasın arkadaş olur ona kardeşlik kadar güzel bişey yokki :)
-Reklam-
0 oy
(5,296 puan) tarafından
Kızım 2 yaş civarı oyun kurmaya başlamıştı kendi kendine. 2,5 yaşında kreşe başladı yarım gün. Şimdi 3 yaşında hiç benimle işi yok nerdeyse. Arada bir ben gidip takılıyorum yanında 
(1,366 puan) tarafından
Bnm kızımda oyun kuruyor canim mesela işlerim varoen ebde kendi kendine oynar. Ama ben oturdum mu beni de istiyor ful oynamak için. Ben onun hazırladığı oyunlara eşlik ediyorum
(624 puan) tarafından
Ya benimkiside 13 aylık olcak geçen gün almış oyuncağın parçalarını kutuya atıyor ordan çıkarıp başka kutuya atıyor sonra yerine topluyor. Oturdum yanına beraber oynayalım diye kendi kendine takılıyor nedense üzüldüm bende bir yandan başladım aktarma oyununa. İlk defa oyun kurdu kendisi yarın ona değişik aktarma oyunları yapicam inşallah
0 oy
(3,548 puan) tarafından
Bu aynı benim kız 26 aylık.  Günün çoğu oturup oynamakla geçiyor yok düşünüyorum da çocukken bile bu kadar oturup oyun oynamamışımdır
(1,366 puan) tarafından
Yemin ederim bende
0 oy
(5,327 puan) tarafından
Onu gelde bir de bana sor :)
(1,366 puan) tarafından
Ahh ahh
0 oy
(2,673 puan) tarafından
Bende çözüm bulamadım bulan varsa bizede söylesin, 2.5 yaşında sadece ben onunla oynuycakmisim bide kimseyi kabul etmiyor. Aglasada işleri yetiştirmeye çalışıyorum ama kendime vakit kalmıyor 
(1,366 puan) tarafından
Bnmde oyle diyorum işlerimi uetistireyim oturim. Oturuyorum çocukla oyun oynuyorum. Vallahi aşırı sıkıldım oyun derdinden
0 oy
(3,574 puan) tarafından
Aynısını yaşıyorum. Sosyalleşemeyecek kreşe okula gidemeyecek diye çok korkuyorum. Her şeyi anne ya da babayla yapmak istiyor. Misafir gelince oynuyor bazen ama genelde yalnızız ve bitiyorum. Umarım büyüdükçe değişir fikrinden başka umudum yok. 
(1,366 puan) tarafından
Sanmıyorum okul kreş vs daha iyi adapte olurlar. Yani çok arkadaş canlısı bnm kızımda yeterli onla biri oynasın veya kafa dengi birini bulsun . Ama ha deyince olmuyor ne yazikki
0 oy
(2,772 puan) tarafından
Benım kızımdan bahsetmişsn resme. 4yaşında sürekli benimle oynamak istiyor elimden geldikçe oynuyorum ama bir müddet sonra işler güçler kalıyor 2yaşında kardeşi var anlaşamıyorlar inşallah o biraz daha büyüyünce birlikte oynarlar
(1,366 puan) tarafından
Bı yorumda kardeş yap bersnsr oynasınlar demisti birisi demekki oynamıyor :) tüm gün oynasam oynar yani diyorum sen oyna üzülüyor bu sefer. Vallahi nolcak ha
(2,772 puan) tarafından
Oynamıyorlar maalesef küçüğü sürekli oyununu bozuyor kızımda ağlıyor.bende üzülüyorum ama bir yandan tek oynamasını öğrenmesi lazım. Birde şöyle bir olumsuz tarafını gördüm benimle oynarken haliyle o ne isterse oynuyoruz bazen dışarıda kızlarla oynayınca hep kendi dediği olsun istiyor başka oyun istemiyor
(1,366 puan) tarafından
Valla diyorum okul yaşı gelsede okula başlasa öyle nunaldim yani ya ne zormuş çocukla uğraşmak
(2,772 puan) tarafından
Seneye inşallah
0 oy
(2,114 puan) tarafından
Benimki de benim asla boş oturmami, uzanmami falan kabul etmiyor.
0 oy
(6,857 puan) tarafından

Aynıyız 3 yaş en cok oyun hamuru seviyor sayıları harfleri ogrenmek istiyor çoğunu da biliyor. Surekli sormami istiyor, :) bu gunler bi daha gelmez annesi :) ben çocukken bile oyun oynamayı sevmezdm hala daha sevmiyorum ama onu güldürmek dünyalara bedel ❤️

İlgili bir soru bulunamadı

411,641 soru

12,392,204 cevap

43,874 kullanıcı

Kategoriler

...