0 oy
1,006 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,896 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Eş tarafı çarşaflı olup feraceli ya da açık olan var mı? Tepkiler nasıldı?

28 Cevaplar

0 oy
(14,721 puan) tarafından

Akrabamın kızı evlendi 
Kız aşırı açıktı sıfır mini etek giyerdi 7 Yıldır çarşaf giyiyor 
Dayısıyla dahi kapıdan görüşüyormuş 

Eşimin ailesi de kapalılar ama öyle aşırı muhafazakar değiller tek açık gelin benim birde eşimin dayısımın gelini açık diye o gelini istemediler düğünün de kapıda bekledim içeri girmediler :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eşinin ailesi buna karışamaz sen Allah rızası için yapıyorsan yap eşinin ailesi yada senin ailen istiyor diye değil 
0 oy
(2,600 puan) tarafından
Eğer gerçekten bilgili ise birşey demezler 
0 oy
(4,549 puan) tarafından
Muhafazakar bir aileyle asla yapamazdım. İstenildiği kadar iki tarafta birbirine saygı göstersin, ortak paylaşımlar, beraber yapılan aktiviteler vs birbirine uymayınca ister istemez mesafeler oluyor. Benim tercihim olmaz. 
0 oy
(10,130 puan) tarafından

Rabbim affetsin ama galiba evlenmezdim o şekilde tamam biliyorum kapanmak Allah'ın emri Rabbim nasip etsin çok istiyorum kapanmayı. Ama öyle insanlara kalsa kadınları eve koyup kölelik yaptıracak ki oylelerde onlarda herşey haram dinimizde zorluk yoktur kolaylık vardır örnek onlara göre kadın çalışamaz okuyamaz erkek doktora görünemez ama dinde böyle birşey yok. Yani kısaca ne ben isterdim öyle bir aileye gelin olmayı nede ben isteseydimde ailem verirdi. Lütfen sözlerim carpitilmasin demek istedim farklı yani bana göre gözlemlerjme göre onlar dini farklı sanıp yaşıyorlar neyin helal neyin haram olduğunu biliyorum namazımda niyazimda bir insanım ne kdr örtülü degilsemde :(

0 oy
(733 puan) tarafından
Bende aşırı mufazakar kişilere gitmem böyle barbar insanlara nefret ederim ama kapalıya karşı saygım var ama ben kapanmam asla net 
0 oy
(1,278 puan) tarafından
Kız öyle diyince kızılcık şerbeti  doğa geldi aklıma :)
0 oy
(4,425 puan) tarafından
Ben acik bir kadinim ama kapali olsaydim da kimseyi umursamazdim ki acigim kayinvalidem kapali. Acikligim kapaliligim veya olcum benim ve Allah ile olan meselem. Kimseye hesap vermek durumunda degilim Allah im haricinde. He bana laf yapilirsa da ayni bu sekilde cevap verirdim.

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 783 göst.
28 Ağustos 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 461 göst.
1 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,767 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 40 göst.
0 oy
4 cevap 245 göst.
12 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,926 puan) tarafından soruldu

411,073 soru

12,373,489 cevap

42,616 kullanıcı

Kategoriler

...