0 oy
163 göst.
Diğer kategorisinde (79 puan) tarafından
Merhaba güzel bayanlar. İlk gebeliğim 4 gün sonra doğumum olacak inşallah. Sezeryan olacağim ve herkesten duyduğum kadarı ile ilk başta sütun gelmiyor muş. O yüzden mama almak istiyorum ne olur ne olmaz diye. Bugün gidip alacağım. Sizce hangi mamayı almalıyım lütfen yardımcı olur musunuz ? Hiç bir bilgim yok bu konuda. 

6 Cevaplar

0 oy
(5,038 puan) tarafından
Gelen de var gelmeyen de, kendini şartlama gelmez diye. Oldu ki gelmedi eşin 5 dk eczaneye gider alır. Biz hipp kullandık, çok da memnun kaldık. Ama mama olayı bebekten bebeğe değişiyor biraz.
(79 puan) tarafından
Aşkım hastane biraz uzak olduğu için olası bir durumda riske atmak istemediğim için yanımda bulunsun istedim :) evet bebekten bebeğe değişiyor Muş
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kuzum oncelıkle sezeryan yada normal dogum sutun gelısını hıc etkılemıyor, daha dogum yapmadan bu baskıya baskıuor cevre, süt gelişi bebek plesantadan çıktıgı an baslar, kımısınde geç iner cunku kimi bebegın cenesının cekımi gelısmemıstır daha kımısının gelısmıstır daha ıyı ceker neyse aptamil, hipp, sma denedım bebelac gold en ıyısıydı
(79 puan) tarafından
Teşekkür ederim canm güzel yorumun için doğru diyorsun
0 oy
(1,191 puan) tarafından
Bende sipariş vermiştim yeni geldi benimde sütüm gelmiyor ilk başlarda diğer 3 çocuğumdada doktor tavsiyesi ile aldım hiip ona bakabilirsiniz 
(79 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim
0 oy
(1,052 puan) tarafından
Hipp 350 gr alabilirsin her ihtimale karşı ama bu şekilde şartlama sagma makinesi al eğer bebegin karnı doyarsa emmez emmezse sut gelmez gelse bu silsilesi devam eder böyle 
(79 puan) tarafından
Aldım aşkım hepsini ne olur ne olmaz diye bulundurmak istedim yanımda doğru diyorsun
(1,052 puan) tarafından
Tamm o zamn 350 gr olan herhangi bir mamayi al ama hep sağım yap ilk basta zor geliyor sut 1 çay kaşığı gelse dahi pes etme en gec 3 4 gün sonunda gelecektir
0 oy
tarafından
Bebeği yenidoğan da yatmış bir anneyim. Oradaki hemşire ve doktorlar evolvia mamanın kalori seviyesi daha destekleyici imiş. Ki bizde onu kullandık. Sana tavsiyem Evolvia
(79 puan) tarafından
İlk defa duyuyorum canım bir bakayım hemen
tarafından
Bir bak araştır. Bende Sma, Aptamil falan duymuştum. Bunun içeriği daha besleyici imiş
tarafından
Birde sütun olmasa bile göğsünü aç öyle ver mamayı ve bebeğin ağzını göğsüne köy emmese bile. Vücudun uyarılsın. Ve birde sütun yoksa sağ. Elektrikli sağma makinelerinden alabilirsin.
0 oy
(7,515 puan) tarafından
Benim iki doğumunmda da geldi ancak bebişlerim doymadı o yüzden en başından beri sma optipro kullanıyoruz

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 370 göst.
11 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Elifylmz0660 (1,475 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 265 göst.
2 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 356 göst.
3 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Mrn47 (946 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 393 göst.
10 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Milena16Miran (7,140 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,502,402 soru

24,531,277 cevap

359,979 kullanıcı

...