0 oy
919 göst.
Diğer kategorisinde (822 puan) tarafından
Kızlar biz Gaziantepteyiz  ilk depremden bu yana her depremi iliklerime kadar hissediyorum   ve yine kış geldi deprem zamanı geldi iki yıl boyunca böyle sallanmalar olucak dendi ama çok kötü oluyor olunca gece uykulardan uyanıyoruz o derece ve kış olması ayrı Zor oluyor kar kış Rabbim korusun dua edin az önce sallantida millet sokaklara döküldü bağıra çağıra Allah'ım korusun çok zor dua edin lütfen 

29 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun Yozgat'ta öyle hiç sallantı hissedilmiyor büyük depremde hissettim tek
-Reklam-
0 oy
tarafından

Allah beterinden korusun canım tekrar aynı acıları bizlere yaşatmasın inşallah önleminizi mutlaka alın :(

0 oy
(1,846 puan) tarafından
Öğlen uyunustum uyandım deprem oldu ama budefa daha sakindim evde iki çocukla tektim bu arada şükür geçti inşallah dsha olmaz diyarbakir
0 oy
(212 puan) tarafından
Diyarbakır'dayım  bende herkez sokaklarda hava çok soğuk olduğu için mecbur eve girdik. Kışı sevemiyorum artık çok korkuyorum Allah sonumuzu hayır etsin
0 oy
(201 puan) tarafından
Gecmisolsun duamız sizinle
0 oy
(2,840 puan) tarafından
Bana da bildirim geldi avizeye baktım öyle hissettim bildirim gelmeseydi fark etmeyecektim . Rabbim beterinden korusun inşallah. 
0 oy
tarafından
Diyarbakır'da ben de hissettim.  Kapı pencereden ses çıktı bı baktım avize sallanıyor hemen dışarı kaçtık 
0 oy
(413 puan) tarafından
Bende urfadayim hissettim çok kötüydü ya eşimde evde değil kaynanam a çıktım çocuklarla uyumaya Allah hayra çıkarsın selameti erdirsin insallah
0 oy
(1,714 puan) tarafından

Allahım yardimciniz olsun o kadar etkilendimki deprem sozunu sonuna kadar bile okumaya cekinyorum turliyede deyilim azeriyim ama sanki orda olmusummuş yasamışımmış gibi etkileniyorum yaa:'(eldemde gelecek bisey yokki nasıl onlem alınacak o deprem buraıarada gelecek azıcık his ettim bikaç gün once o kadar etkileniyorumki sizlerin o hallerden deli gibi demgemi kaybediyorum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 51 göst.
3 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zzeynebim (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 199 göst.
4 Aralık 2023 Diğer kategorisinde ASKKKKK (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 343 göst.
21 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zzzzzz (1,714 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 322 göst.