0 oy
396 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

Kızlar iyi aksamlar :) Duru’da kilo problemı yok ama bagısıklıgı kuvvetlı olsun hastalanmasın diye doktor tavsıyesıyle takvıye surup almıştık, 1 haftadır kullanıyoruz iştahının açıldıgını da farkedıyorum belkı ihtıyacı olan vardır dıye paylasmak istedim, 1 yaş altı uygun degıl propolis ve çilek var içinde ♥️

14 Cevaplar

0 oy
(7,692 puan) tarafından

Yapmaaaa linçlerler seni kafana göre ilaç paylaşma diye yapmaaaa:D

tarafından
İlaç degıl kii bu takvıyeee suruppp :)
(7,692 puan) tarafından
Beli olmaz cnm :) burdakilere
tarafından
Fatma burdakilerde bilsin bana da belli olmazzzz :D
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ayy benim de oğlumun 1 yaşına az kaldı dişten bazen iştahı gidiyor reddediyor yemekleri aklımda bulunsun teşekkür ederiz :) 

tarafından
Dişteeen her cocugun gıderr :) ama oncesınde yiyorsa mutlaka eskı halıne donuyorlar :)
tarafından
Yiyor tosunum maşallah evet her çocuğun gidiyor ama ne verecegımı ne yapacağımı şaşırıyorum o zamanlar işte herkes gibi bir umut :)
tarafından
Diş çıkarırıken kızımın gunde 1 muzla yattıgını bılıyorum, hıc ustune gıtmedım zorlamadım diş çıktı 1 haftaya duzeldı :)
tarafından
Onu yese keşke biliyor musunuz sürekli mama içerek besleniyor işte ilk dişleri çıkarken bu konu da tecrübesizdim ama şimdi davranışlarının ne anlama geldiğini biliyorum artık şükür ben de gitmiyorum iyice tiksinmesin diye  doktor da öyle demişti zaten insan üzülüyor yine de :)
tarafından
Bizde anne sutu ve mama vardı 7. Ayda mamayı kendısı bıraktı ögurerek hemde :) 2 yasına kadar anne sutuyle gıttı ama diş donemlerınde sıvıyı daha cok sevıyorlar, mama anne sütü daha tatlı gelıyor cıgneme de olmadıgı ıcın canları acımıyor :) duzelır duzelır
0 oy
(16,330 puan) tarafından
Kızım çok iştahsız ve zayıf ilaçlara başladık kan değerleri de iyi çıkmadı kullanıyoruz umarım iyi gelir 
tarafından
Geçmiş olsun, kaç yasında pekı? Bir de hep mi vardı iştah sorunu
(16,330 puan) tarafından
Sekizinci ayda kabızlık sorunu yaşadık bir yaşına kadar o yüzden çoğu şeyi veremedim yemedi de
Bir yaşından sonra düzeldi iştahsızlik.basladi ağzından çıkarmalar vs
20 aylık şuan ilaçlardan sonra düzelme var eskiye nazaran bı tık daha iyi
tarafından
Daha ufak zaten tamamen yeme duzenı 2 yaştan sonra oturuyor, tavsıyem sen yedırme hiç, onune koy kendı dagıtarak yesin
(16,330 puan) tarafından
Öylede yapıyorum ama bir iki üç kaşıktan sonra kalkıyor
0 oy
(4,224 puan) tarafından
Bunu bana da bir çocuk doktoru önermişti canim gerçekten iştah açıcı özelliği var 
tarafından
Ben bızım doktorımuza da cok gıvenırım hastayken dahi ilaç yazan bır doktor degıldır içeriginden emin olmasa onermezdı dıye dusundum :) gercekten gözle görulur sekılde arttırdı bızımkını
0 oy
(349 puan) tarafından
Nereden alabilirim canim
tarafından
Canım ben eczaneden aldım, herhangi bır alerjısı yoksa doktora sorarak deneyebılırsın sende
0 oy
(3,487 puan) tarafından
Bende düşünüyordum kan tahlileri güzel cikmisti o yüzden doktorum birşey önermedi yemesi de iyidi şimdi yemiyor 2 yaşında bu arada. Kilo kaybı olmuş diyorum yine mi gotursem ama daha 2 ay önce kan almışlardı bilemedim arada kaldım
tarafından
Belli donemlerde yemesi değişir eger en basından yiyen bir cocuksa muhakkak eskı halıne donuyor, biz bagısıklıgı guclensın dıye aldık cunku en ufak parka çıksak burnu akmaya baslıyordu
(3,487 puan) tarafından
Yiyen bir çocuk ama hareketli bizimki :))
tarafından
Hareketsız cocuk var mı pekı :D
(3,487 puan) tarafından
Yok tabii :))
0 oy
(12,241 puan) tarafından
Bizimkinin aksam yemegi problemi var bunu cozermi acaba hic sanmiyrm ya 
(12,241 puan) tarafından
Yok canim sikintisi şöyle aksam yemegine kadar hersey cok guzel yeniliyo. Ama aksam yemeginde sebze iste yesil.mercimek bakliyat falan asla yemiyo. Makarna pilav kofte balik salata yogurt bunlari yiyoruz aksam sadece. Iste corba falan. Ama ben yemekte yesin istiyorum asla
tarafından
Kız aksam yemegınde sebze yıyen kac cocuk var :D yesıl mercımegı 15 yasıma kadar agzıma suren ınsan degıldım ben? Benım kızımda sevmez kıymalı erıstelı yapıuorum arada kaynıyor, mesela sebzeyı de koftelı yaparak yedırebılırsın
(12,241 puan) tarafından
Sebzeleri şoyle yapiyorum kabah ispanak bunlari sabah kahvaltida krep yapiyorum anlamiyo :D bide kabak brokoli kereviz bunlari corba olarak yiyo. Kirmizi mercimegede hep sogan sarimsak maydonoz patates havuz kabak bazen 1 parca karnibahar atiyorum cek blenderdan yiyo. Bide et suyu her yemegine koyuyorum. Ama iste artik saldim zaten aksam yemegini onceden kendimi yerdim. Baktim kimseninki bunlari bile yemiyo :)
tarafından
Bende bu sebzelerı buharda haslayıp ezıp mucver gıbı yapıuorum yesıl soganlı :) onu da cok sevıyor aklında olsun
(12,241 puan) tarafından
He mucveride seviyo evet  :) bide yesil sogan maydonoz sabahki krepede koyuyorum salatadada yiyo. Ve cocuk degisik kuzu kulagi yiyo :D ama patates yemegi yemiyo mesela
0 oy
(6,305 puan) tarafından
5.5 yaşında ki kızıma kullansam fayda eder mi acaba 

İştahı bazen yerinde bazen olmuyor çok bi kilosu da yok zaten 
tarafından
İçeriğindeki hıcbırseye alerjısi yoksa ozellıkle propolise yanı bal ürünlerine deneyebılırsın, yaşı zaten buyuk iştahı için işe yaramasa bagısıklıgını kuvvetlendırır dıye dusunuyorum
(6,305 puan) tarafından
Çok şükür alerjisi yok
Bal falan sürekli tüketir zaten
Bende bir deniyim bakayım ya
Post için teşekkürler:)
0 oy
(1,060 puan) tarafından
Tam ihtiyacım olan şey kızım 16 aylık zayıf ve iştahsız iki kaşık yedireyim diye tüm evi geziyoruz bunu deniyecem inşallah işe yarar teşekkür ederim 
tarafından
Canım bır de nacızane tavsıyem cocuk yemıyorsa asla pesınde dolasma, zorlama, doktorum açlıktan hıcbır cocuk ölmez demıstı, bıraz da cocuklar peslerınden kosturmak ıcın yapıyor bunu :)
(1,060 puan) tarafından
Canım kızımın kilosu düşük ortalamanın altında her ay kontrole gidiyoruz malesef. Herkes sen verme o gelir ister dedi ama benim kız istemiyor.sadece meme istiyor mecbur kalıyorum peşinde dolasmaya
tarafından
Kuzum memeyı kesmen lazım işte, tek sorun emmesi, ona guvenıyor da yemıyor
(1,060 puan) tarafından
Çok düşünüyorum kesmeyi sonra erken diye üzülüyorum
tarafından
Ay hayır ben kızımı 2 yasına kadar emzırdım ama asla yeme problemı yoktu ve gece emzırmesını 1 yasında kesmıstım, boyle yeme sorunu olsa anında keserim
0 oy
(335 puan) tarafından

Her gun mu iciyor birde ac mi tok mu kullanılıyor ben de deniyim bi kizima ise yarar umarim:)

tarafından
Evet hergün verıyorum 10 gun olucak neredeyse :) ben aç tok hiç gozetmedım ama tok daha iyi olur kahvaltıdan sonra verıyoruz :) 1 yaştan buyuk degıl mı
(335 puan) tarafından
Tamam ben de tok vereyim :) buyuk buyuk 3,5  yasinda :)
0 oy
tarafından
1 yaş altı bebekde iştah için ne yapacam şaşırdım ya
tarafından
Yeme duzenı tam olarak 2 yastan sonra oturuyor, bır de emzırıyosan genelde yemıyorlar zaten
tarafından
Mama içiyor ilk dişi çıkmaya başladığından beri ek gıda reddediyor
0 oy
(13,598 puan) tarafından
SS aldım deneyeceğim teşekkür ederim ☺️♥️
tarafından
Şifa olsun defne kuşa ♥️
0 oy
(1,782 puan) tarafından
Bu marka çok güzel çocuklar da çok seviyor aromalarını
tarafından
Evet benım kızımda cok sevdı ♥️
0 oy
(3,352 puan) tarafından
Bağışıklık için iyi geliyor mu acaba gözde yaa bizimde çok ihtiyacımız var kuzum böyle bişeye. Not alayım da sorayım bende 22 aylık şu an ona göre başlarız doktor uygun derse. Sürekli hasta oluyor bide evet iştahı yok yemeklere falan://
tarafından
Valla bızımkı de oyle :( pencereden baksa burnu akıyordu ustelık bu kış hastakıkları da bır garıp en az 1 ay suruyo, doktor da o yuzden onerdı ♥️

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 73 göst.
0 oy
2 cevap 249 göst.
0 oy
5 cevap 213 göst.
0 oy
1 cevap 102 göst.
12 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde KuzucuklarinAnnesi07 (72 puan) tarafından soruldu

405,847 soru

12,163,353 cevap

36,613 kullanıcı

...