Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
1 sinif annelerini buraya alayim
0
oy
137
göst.
23 Kasım 2023
Diğer
kategorisinde
3prensannesi
(
1,517
puan)
tarafından
soruldu
Kızlar halen okumayo cozmemis çok canımı sıkıyo kafayı yemek üzereyim harfleri biliyo ama carpistiramiyo ne yapmam gerek bilginiz varsa alim
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
7
Cevaplar
0
oy
23 Kasım 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Youtubedan boo bol takıp vıdeolatı acın
23 Kasım 2023
3prensannesi
(
1,517
puan)
tarafından
yorumlandı
İzletiyorum vala ama
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
23 Kasım 2023
Kader cinar
(
658
puan)
tarafından
cevaplandı
Okumaya gectı mı ki 1.sınıflar kız daha yeni baslamadımı ılk yarı bile bıtmedı
23 Kasım 2023
3prensannesi
(
1,517
puan)
tarafından
yorumlandı
Öğretmene kalsa hikaye okutacak harfleri bitirmeye geldiler ü harfine geçtiler bugün öğretmen okumazsa yükü çok olur dedi
23 Kasım 2023
Kader cinar
(
658
puan)
tarafından
yorumlandı
Bu yıl benım oglumu zorla aldılar 1.sınıfa 6 yasında eylul dogumlu zorunlu gelecek dediler ama benım oglumda pelteklık var konusma terapisi alıyor terapist kesinlikle bu sene anasınıfına gıtsın cok zorlanır dedı benı dinlemediler cezası var dedi mudurler aldılar 1.sınıfa ama ben yollamadım bu yil ozelde anasınıfına yolluyorum ama arkadaşlaeımın cocukları var kimle konussam 7 yasında cocugu 1 e giden kolay gecırıyo 6 yasında kı zorlanıyor ıcım gıdıyo cocuklara. Sizinki kac yasında bilmiyorum tabi ama ogretmen acele mı etmıs sankı yoksa normali mı bu cozemedım benım arkadaşlarımın cocugu da daha hıc bırı sokmedı okumayı yanı
23 Kasım 2023
3prensannesi
(
1,517
puan)
tarafından
yorumlandı
Bilmiyorum ama bizim oğlan 6 bitirdi 7 girdi geçen yılda anasınıfına gitti aynı şekilde
23 Kasım 2023
Son_bahar
(
2,312
puan)
tarafından
yorumlandı
Canm benim kızım da pelteklik var gibi birde bir kaç harfi çıkaramıyor dil terapisine göndermek istiyorum ama rapor varmış ondan korkuyorum birde çocuk psikiyatri randevumuz var doğru yere mi aldım ha birde sizn raporlu mu
23 Kasım 2023
Kader cinar
(
658
puan)
tarafından
yorumlandı
Hayır ben ozel goturuyorum raporlu degil de rapor cıkarsan da bısey olmaz ki ama sonucta zeka ıcın degıl konusma ıle ılgılı o rapor ben cıkarmadım canım cunku ugrastırıcı yanı bıde bızım gıttıgımız yer sadece dil ve konusma terapisti yanı raporlu olsa rehabilitasyon merkezinde kı dil terapistine gıdecek oralar da cok guzel ilgileniyor ama bu benim gıttıgım bıldıgın ev gibi bir klinik oyun ile ders yapıyorlar ve cocuk ben neden bunu yasıyorum olmuyor. Benimde maddı imkanım vardı cok sukur rapor almadım o yuzden ama dıl terapısı pahalı bir tedavi sureci canım bir seans suan 800 veriyorum haftada 1 40 dakika ıcın eger zorlanırsan rapor almaktan korkma zeka ile ilgisi olmuyor onun.
23 Kasım 2023
Son_bahar
(
2,312
puan)
tarafından
yorumlandı
Canm maddi olarak yetisemem zorlanırız rapor konusu beni geriyor biraz
23 Kasım 2023
Kader cinar
(
658
puan)
tarafından
yorumlandı
Canım soyle zaten sen ilk devletten kbb randevu alacaksın rapor istiyorsan o seni dil yonlendırır benı oyle yaptılar sonra dıl terapıst senı dinliyor ve cocuktan gelısım testlerı alınması ıcın cocuk psikiyatriye yonlendırır orada cocuga 3 test yapılır zekası normal mi otızım var mı gelısım gerı ligi var mı bunlar normalse zaten rapor alman zorunlu degıl bızde hersey normal sadece artukulasyon bozuklugu yanı pelteklık var gecıkmıs konusma yani sadece dil terapistine gıdıp terapı alması yeterli ama istersem bunu karşılayacak gucum yok dersem bunun raporu verilıyor ama ram denilen yerlere falan gonderıyor bıraz uzun surec ben dedıgım gıbı imkanım oldugu ıcın hıc ugrasmak ıstemedım ama zaten cocukta ki her seye bakıldığı ıcın rapor da zeka ile ilgili bısey olmuyor korkun buysa. 2.sı dil terapisi raporları 1 yıllık olup 1 yıl sonra duzlırse ıptal oluyormus ben ilk basta arastırdım cok bılıyorum
24 Kasım 2023
Son_bahar
(
2,312
puan)
tarafından
yorumlandı
Anladım canım çok teşekkür ederim ama ben direk çocuk psikiyatriye randevu aldım yanlış mı yaptım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
23 Kasım 2023
ikbal
(
51,016
puan)
tarafından
cevaplandı
ya ama cok küçükler daha iki ay oldu okul acilali cok yükleniyorlar çocuklara
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
23 Kasım 2023
Ronyazeynep
(
2,996
puan)
tarafından
cevaplandı
Biz ı harfine gectik oglum gayet iyi gidiyor maşallah ama cok hızlı ilerliyoruz yeni yıla kadar harfler biter sanırım
Bir yandanda matematik yapiyoruz 2 ser 5 ser 10 ar sayma yazma seklinde
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
23 Kasım 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Benimkide okurken iyide yazarken biraz sıkıntılıyız ama zamanla düzelecek sıkıntı yapmayın
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
23 Kasım 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Ay tam böyle bi post açmayı düşünüyordum bugün benim oğlan in 20 gün devamsızlığı var susn sadece e,l,a,k harflerini biliyor ama burlestiremiyr inşallah zamanla olur diye ümit ediyorum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
23 Kasım 2023
Linkin
(
18,919
puan)
tarafından
cevaplandı
Destur bismillah. Daha nasıl öğrendin çocuk. El ve le gibi heceleri birlestirebiliyo mu?
27 Kasım 2023
3prensannesi
(
1,517
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet onları birleştirebiliyo
27 Kasım 2023
Linkin
(
18,919