0 oy
116 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,784 puan) tarafından
Kızlar yükseklik korkum var ilk defa uçağa bindim ama o kader kötü oldum ki kalpten gidecekmiş gibi. Yanımda eşim falanda yoktu küçük bebegim vardı. 10 gün sonra tekrar binmek zorundayım nasıl bineceğim hiç bilmiyorum çok korkuyorum. Otobüse binsem 17 saat sürüyor ve 9 aylık bebekle çekilmez de. Sakinleştirici ilaç mı alsam diyorum önerisi olan var mı?

6 Cevaplar

0 oy
(13,207 puan) tarafından
Yukseklik korkusunda gormedende etkileniliyormuki
(1,784 puan) tarafından
Benim için evet o ayağını yerden kesme hissi var ya boşlukta uçuyorsun onu bilmek bile beni kalpten goturecekmiş gibi oluyor.
tarafından
Yazdığını okurken kalbim çarptı.
(1,784 puan) tarafından
Duygu sende de mi var yükseklik korkusu
tarafından
Evet canım. Ama inat edip korkumun üstüne gitmeyen çalışıyorum.
(1,784 puan) tarafından
Bende gitmeye çalışıyorum ama bu bambaşka bir korku ölümle burun buruna gelmek gibi hissediyorum.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Cam bile silemiyorum ben yukarlsri sopayla fırçayla falan yapabildigimi yapiom ayağım boslukta gibi oluyorum gözüm kararır hep.
(1,784 puan) tarafından
Seninki daha fenaymiş kız her konuda babaya cekmişim babam 7. Katta oturan dayimlara gidince sürekli eve gidelim eve gidelim diyor ondan bile korkuyor bende o kadar değil ama çok korkuyorum.
0 oy
tarafından
Bende de var o yüzden hiç binmiyorum uçağa canım 
0 oy
tarafından
Yüksekliği severim eşim korkar uçağa binerken eşimi hep sakinlestirdim konuştum inene kadar konuştuk bi sıkıntı olmadı sende bebeginle uğraş ilgilen ilgini dağıt 
0 oy
tarafından
Yüzleşme yüzleşe yenebilirsin canım bir kere binmişsin zaten bir sorun olmamış öyle düşün 
(1,784 puan) tarafından
Bagirmaya başlarsam susamam bu sefer o kadar kötü oluyorum. Gözümü kapatıp otobusteyim otobusteyim deyip durdum ama gerçekten kalpten gidecek gibi hissediyorum.
0 oy
tarafından
Benimde yükseklik korkum ve asansör korkum var ama 12. Katta oturuyorum. Benim eşimde havalimanında çalışıyor. O yüzden her yere biletler çok uygun. Geçen Adana'ya gidelim dedi günü birlik gezeriz döneriz dedi. Ama korkudan ilk çocuk olmadan binmem lazım neyse karşılaşacağımı ne hissedeceğimi bilmiyorum. Çocuk olunca zor olur diye gidemiyoruz. Eşimde dedi ilaç al diye ama çocuk var ben bakarım dedi. Yanında biri olmazsa ilaç alma canım, uyku filan yapar çocukla zor olur. Ama otobüste çekilmez uçakla kaç saat sürüyor. Kendini tutabilirsen tutmaya çalış dicem ama ne kadar tutabilirsin. 
(1,784 puan) tarafından
Otibusle 17 saat ilaç uyutur nasıl yapacağım hiç bilmiyorum gerçekten o kadar bir korku var aklıma Kemal Sunal gelip duruyor.
tarafından
İnatçı biriysen inat edip üstesinden gelebilirsin. Olumsuz şeyler getirme aklına. Çocuğunla ilgilen sürekli kafan dağılır. İyi şeyler güzel şeyler düşün.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 47 göst.
0 oy
6 cevap 92 göst.
28 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Tavsiginannesi (221 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 56 göst.
1 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Tazeannee (116 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,406 soru

23,649,880 cevap

308,403 kullanıcı

...