0 oy
82 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (32 puan) tarafından
Şeker yükleme testi yaptırmayanlar ? Yaptırmak istemiyorum ben 

5 Cevaplar

0 oy
(4,594 puan) tarafından
Yaptırmaya bilirsin doktoruna söyle sadece sağlık ocağında açlık şekerine baktirirsin. Benimde doktorum razı degildi ama ailede varmı diye sorunca ve cevapda evet olunca mecburen yaptirdik
(32 puan) tarafından
Yaptırmak istemiyorum ilk oğlumda sadece kan vermiştim
(4,594 puan) tarafından
Bunu doktoruna söylersin kabul eder zaten kimse kimseye zorla birşey yaptırmaz
-Reklam-
0 oy
tarafından
İlk kızımda yaptırdım bir sıkıntı olmadı ikincide yaptırmadım şuanlık bir sıkıntı yok canım tercihine kalmış çoğu insan yaptırmıyor 
(32 puan) tarafından
Evet bakalım doktor istemez inşallah
0 oy
tarafından
Ben gittim gerek yok dediler belki senin içinde gerek olmaz inşallah gönlüne göre olur 
(32 puan) tarafından
İnşallah ya
0 oy
(5,275 puan) tarafından
2 dilim baklava eşdeğer alacağın glukoz bence yaptırmalısın bende şeker yoktu hatta daima düşük çıkardı yüklemeyi yaptırdım takkk gebelik diyabeti çıktı endokrın takıpli doğum yaptım yani açlıkla toklukla belirlemiyorsun günde 3kere doğuma kadar şeker ölçtüm
(32 puan) tarafından
Gittim bugün doktor sadece kan ve idrar tahlili istedi şeker yüklemesinden hiç bahsetmedi bilee
0 oy
(649 puan) tarafından
Yaptırma ben yaptırdım pişman oldum 3 gün açlık tokluk ölç doktora göster zaten şekerin olmasa bile gizli şeker çıkarıyor ortaya bende yoktu gizli şeker çıktı keşke yapmasaydim 1 hafta ellerin ayaklarim yandı o içecek yüzünden sekeirm 1 hafta yüksekti hep
(32 puan) tarafından
Şükür doktor bişey demedi istemedi

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 130 göst.
15 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bahar_6565 (154 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 219 göst.
29 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 260 göst.
18 Eylül 2023 Diğer kategorisinde NM 2018 (1,073 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 209 göst.
3 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Anne.adayii (945 puan) tarafından soruldu

412,667 soru

12,424,164 cevap

45,387 kullanıcı