kizlarr kac haftalik hamilesinizz kac kilo aldiniz? ben 20 haftalik hamileyim 6 7 kilo almisim sizce normalmi ? cok gibi geliyo bana :(
Biraz fazla almışsın canim o hafta le da ben vermiştim almayı bırak dikkatli ol çünkü son anlar da zaten sisiyorsun
bnde yarin tam 20 haftalik oluorumm hic kilo almadim canim bnde korkuom hic kilo almayincaa
Bende 8 kg aldim yeni doğum yaptim kilolarım gitti
Bir 10 kilo daha alırsın. 7.aydan sonra çok alınıyor.
Bnde 7.aydan sonra 7 kilo aldım. Toplam 10 kilo almıştım
37 haftalgm 56 ile hamile kaldim 73 kiloyum
26+5 haftalik hamileyim 5 kilo aldım bende gebelik şekeri var diyetisyene göre hareket ediyorum
Ilk hamileligimi öğrendiğimde 60 kiloydum 10 hafta da 5 kilo aldım şuan 16+2 olduk sizinde haftanizA göre normal
37 hafta 13 kilo aldım ben. Son iki haftadır dikkat ediyorum artış olmadı sen de dikkat etmeye çalış biraz istesen çünkü kilo esas 7 aydan sonra oluyor canım
Ayyy 35 haftalkk hamileyim 55 ile hamile kaldim simdi 75 geliyorum
37 de doğum yaptım.
35 te tartıldığımda 22 23 kilo almış haldeydim.
Doğumdan sonra 10 günü bulmadı sanırım eski halime dönmem. Kiloya takılma :)
Spinal sezeryan olmak zorunda kaldım bunarada. Normal doğum olmadı maalesef .
38 haftalık hamileyim 8 kilo aldım
34 haftaligim 5-6 kilo aldım ikinci hamileligim busefer kilo almadım ilkinde 10 12 kilo almıştım toplamda aman bebek iyi olsunda boşver in kiloları
35+3 üm 17 kilo aldım maşallah :D 65 le hamile kaldım şuan 82 yim
24. Haftam 9 kilo aldım bende
Hiç fazla değil kendini üzme kilolar elbet verilir ben burda 20 haftalık 9 10 kilo alan gördüm o yüzden kimseyi dinleme.. Bebeğin sağlıklı olsun kilolar elbet verilir bende 20 haftalıkım 3,5 kilo almışım canm merak etme biraz dikkat et yeterli ❤️
19.haftaya bugn girdim canm bende 7 kilo aldım hadi hayırlısı artık hamurisi ekmek vs hiç yemedigim halde ya bide nolcak bilmiyorum :-/
401,984 soru
12,034,193 cevap
36,262 kullanıcı