0 oy
199 göst.
Diğer kategorisinde (1,037 puan) tarafından
Biliyorsunuz ki en büyük destekcimiz eşimiz olması gerekirken bazı eşler aşağılar ezikler sizi hep yok sayar annesi babası kardeşleri önemlidir hep ben kaldıramıyorum artık değersiz hissetmek önemsiz hissetmek istemiyorum 2 küçük çocuk var eşim sadece temel ihtiyaçların bir kısmını karşılar hani şu an elinde yok olsa bile bize harcamaz güzel giyinmek gezmek istiyorum ama olmuyor hani biliyorum bu bir değer biçimi değil ama evde bunaliyorum annemlerde de aram iyi değil ?

4 Cevaplar

0 oy
(1,713 puan) tarafından
Çocukların küçük degilse gir bir işe çalış valla kimseye minnet etme
(1,037 puan) tarafından
Biri 3 biri 1 yaşında
(847 puan) tarafından
Çocuklarımızın yaşı aynı bende seninle aynı durumdayım
(1,037 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun
-Reklam-
0 oy
(2,069 puan) tarafından
Kitap oku biraz entelektüel kelime öğren ve konuşma şeklini degistir sen kendine değer ver mesala ay ne güzel yemek yapmışım filan de hergun aynanın karşısına geçip ben özelim de böyle böyle çevrende değişecek 
(1,037 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
0 oy
(3,006 puan) tarafından
Sen kendine değer vermelisin ki çevrendeki insanlarda sana özverili olsun.Kirmizi çizgilerin olmazsa olmazların net ve tutarlı olmalı, esnek olduğun konularda belli olmalı.

Sen EN başından giyimine makyajına saçına vücuduna özverili olmalısın ki (AA havalar soğudu ellerim kuruyor elime nemlendirici almalıyım gibi ) yada kışın usumemeliyim unutursam belim ağrıyor su giyeceği almalıyım gibi.ozellikle en başından bu duruş sergilenirse illa pahalı olanlar olmasada karşı taraf bunu ihtiyaç olarak en başında  gördüğü için sonrasında buna para harcarken alinmasi gerekenler listesine otomatik ekliyor.algida seçicilik diye birsey var.

Su duyduğum laflar aklıma takılıyor uykusuz kalıyorum bunlar beni rahatsiz ediyor diyip keyifsizliklerin ile keyif kaçınmalısın ki esinde aman uykusuz kalmışız mutsuz olmasın kısmını kendine bir görev adlediyor.

Anladığım başından yapmadığın için şimdisinde yavaş yavaş yapmalısın sağlığım herseyden önemli ile başla gerisi gelir.
(1,037 puan) tarafından
Coooook teşekkür ederim
(2,069 puan) tarafından
Bu bakım konusunda bende dikkat etmeliyim
(3,006 puan) tarafından
Bakımı kendiniz için yapmalısınız işte o zaman karşı tarafın değer algısı değişiyor  karşı taraf için olduğu sürece o algı oluşmuyor zaten bütün temizliği biz yapıyoruz neden ellerimiz sertlessin çok kıymetli yıllarca bize lazım kendime bir el kremi alayim arko bile olur ama kendime o kremi almayı alışkanlık edinmeli ellerimin benim için önemli olduğunun söylemeden altını çizmiş olmalıyım ki karşı taraf o beğenmediğiniz arkoyu her alışverişte siz yokken bile sepete atsın.
Önce sen cildini saçını kıyafetini ruhunu kalbi sağlığını düşüneceksiniz ki , sana iyi gelsin diye.
 sana iyi gelenler eşine çevrene çocuğuna tebessüm keyif olarak yansır. Bu sadece süslenmesi anlamında değil sağlık da beslenme evde yapilan agir isler pek cok konu herseyde böyledir.Ayni şey çevrenizdeki insanlar içinde geçerlidir.
(1,278 puan) tarafından
Aycanin annesi okadar çok haklısın ki her zaman öncelik kendimiz olmalı
0 oy
(15,183 puan) tarafından
Kadınin değerli hissetmesi maddi ve manevi bı çok etkene bagli. 

Çocukların çok küçük olduğu için ve bırakacak kimse olmadığı için mecburen bir kaç sene daha bekle ve sonra hemen bir iş bulup çalışmaya basla. Bu sürede olabildigince sosyal olmaya calis. Kafanı farklı şeylerle meşgul et. Ve ne eşine ne başkasına minnetin olmasın 
(1,037 puan) tarafından
Evet iki etkende çok etkiliyo beni
Çok teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 68 göst.
27 Kasım 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 120 göst.
0 oy
0 cevap 177 göst.
1 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+7 oy
15 cevap 830 göst.
15 Mart 2024 Diğer kategorisinde Hayatbosturloo&04 (501 puan) tarafından soruldu

379,453 soru

11,359,204 cevap

34,836 kullanıcı

...