0 oy
123 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,528 puan) tarafından
Doktor antibiyotik vardı tekrar ne yapmam lazım dual çözümler de var mı çocuk öksürürken ciğerleri çıkacak ağzından

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim kızımın göğsünde ses geliyordu hirilti ve aşırı oksurur annem atletin üstüne sırtı ve önüne gazete koydu sonra üstüne pijama giydirdim yatırdım gecti sende dene istersen zeytin yağı sürüyorlar sırta one oda fayda veriyor 
(1,528 puan) tarafından
Aynn yapcm bakalim
(1,400 puan) tarafından
Bide vicks sür ondan sonra gazete koy daha etkili oluyo birde ayaklarının altına vicks sür
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hava vermedi mi? Hava da veriyorlar antibiyotigin yaninda cunku akciger enfeksiyonunda.
(1,528 puan) tarafından
Acilde verdiler canim
0 oy
(685 puan) tarafından
Bizimde akciğerinde enfeksiyon kapmış antibiyotik igne verdiler üc günlük igne ondan sonra hava verildi hava makinesi aldım 12 gün boyunca hava verildi onun etkisi cok büyük cok şükür iyileşti öksürügü iki günde hafifledi cok fena öksürüyordu sizede cok gecmiş olsun canım 
0 oy
(741 puan) tarafından
Ah canım İnan hepimiz aynı durumdayız ışın gelmesini İşte bu yüzden istemiyorum bir kaşık pekmezi ocakta birazcık karıştır az bir şey üzerine 2-3 damla limon sık çocuğa ver inşallah öksürüğünü geçirir
0 oy
(531 puan) tarafından
Antibiyotiktense . Pekmez tereyağı iyi geldi galiba bize. Bı kaşık pekmez 1 tatlı kaşığı tereyağı ocakta bı taşım kaynatın. Ilıyınca çocuğa icie canım. Bunu ara ara yap . 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 347 göst.
6 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,528 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 569 göst.
12 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,528 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 134 göst.
0 oy
4 cevap 137 göst.
8 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (553 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,885 soru

23,671,743 cevap

309,611 kullanıcı

...