Kaynım yurtdışından türk kızıyla evleniyor bizi görüntülü aradılar kızı hiç görmedim kız kendini göstermedi bana uzaktan konusup durdu iste sadece kaynım gözüküyordu esime birden dediki sen çok yakışıklısin senle düğünumde halay cekecem hemde halay başı ben bisey diyemedim beni arasana dedim.kiza tanisalim dedim ararim yarin dedi sonra esime dediki sende buraya gel 2 yıl çalışıp oturum al hollandadan bahsediyor kaynimda hayır o gelemez dedi sonra esime dediki sana telefon alicam getiricem bende dayanamadım bende senin eşine bitane telefon alirim dedim gorjmcemi aradım dedimki esime yakışıklı dedi ve beni katmadan kendini bikere göstermeden esimle halay cekicekmis dedi dedim çünkü bikere ben kayinbabama hamileyim demistim bana demislerdkki edepli konuş kayinbabama öyle diyemezsin ayıp ayıp degilmi esime sen çok yakışıklısin diyo dedim diyebilir onun kayni onunla dansta edebilir edemez o benim esim dedim sende diğer kardeşimle et nolacak diyo bana bana takmadiniz altın onamı takicaksiniz dedim takacak annnemler dedi şimdi konuusyorum diye kötü konuşuyorsun oldum yazıklar olsun 8 yıllık gelinleriyim kızda çok akilliymis güzel konusuyormus dünyayı gezmiş eşimde gitmicez düğünlerine diyor ama ben çok üzülüyorum halime kizima kızda beni adam yerine koyup hiçbirşekilde aramadı sormadı esime yakisiklisin diyor ama yazık ya
Sende kafanı kullanıp o an eşine sarılıp öpüp evet yakışıklı bu yüzden benim kocam senin müstakbel kocada benimkinin yanından geçemez onla idare et diyemedin mi kıskançlık yapacağına kiskandirmayi ve bozmayi tercih etseydin.. altın meselesine gelince sen zamanında istedin ve takmadilarsa tepki vermekte haklısın ama istemediğin halde takmadilarsa boşuna yaygara kopartma ve bırak şimdilik o kızı sevsinler nasilsa aileye girdiğinde hepsinin canini okuyacak son günlerinin tadını çıkartsın gorumcen ve kaynanan
Terbiyesizlik yapmış sende eşini dinle gitme bu bahaneyle arana mesafe koy eşinle huzurlu mutlu yaşa
1,486,800 soru
24,306,752 cevap
344,470 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın