0 oy
1,590 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (94 puan) tarafından

Kaynım yurtdışından türk kızıyla evleniyor bizi görüntülü aradılar kızı hiç görmedim kız kendini göstermedi bana uzaktan konusup durdu iste sadece kaynım gözüküyordu esime birden dediki sen çok yakışıklısin senle düğünumde halay cekecem hemde halay başı ben bisey diyemedim beni arasana dedim.kiza tanisalim dedim ararim yarin dedi sonra esime dediki sende buraya gel 2 yıl çalışıp oturum al hollandadan bahsediyor kaynimda hayır o gelemez dedi sonra esime dediki sana telefon alicam getiricem bende dayanamadım bende senin eşine bitane telefon alirim dedim gorjmcemi aradım dedimki esime yakışıklı dedi ve beni katmadan kendini bikere göstermeden esimle halay cekicekmis dedi dedim çünkü bikere ben kayinbabama hamileyim demistim bana demislerdkki edepli konuş kayinbabama öyle diyemezsin ayıp ayıp degilmi esime sen çok yakışıklısin diyo dedim diyebilir onun kayni onunla dansta edebilir edemez o benim esim dedim sende diğer kardeşimle et nolacak diyo bana bana takmadiniz altın onamı takicaksiniz dedim takacak annnemler dedi şimdi konuusyorum diye kötü konuşuyorsun oldum yazıklar olsun 8 yıllık gelinleriyim kızda çok akilliymis güzel konusuyormus dünyayı gezmiş eşimde gitmicez düğünlerine diyor ama ben çok üzülüyorum:( halime kizima  kızda beni adam yerine koyup hiçbirşekilde aramadı sormadı esime yakisiklisin diyor ama yazık ya

42 Cevaplar

0 oy
(2,800 puan) tarafından
Görümceni arayıp eşime yakışıklısın dedi'den konu altına nasıl gitti onu anlamadım 
-Reklam-
0 oy
(1,347 puan) tarafından
Bende yengeyim 6 yıllık benimde bekar kaynım  var çokta yakışıklı akıllı bacım olsada versem çünkü benim 18 yaşında kardeşimden farkı yok ben abisinden çok çektim zamanında hep yanımda oldu yenge boşver yenge takma hep destek oldu şimdi yurt dışında seninki ilk tanışma desem bizim gibi neyse ama normal gelmedi

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 587 göst.
29 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde ikizlerin-annesi (363 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,300 göst.
23 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 460 göst.
9 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Esence (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 494 göst.
7 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sevdaa80 (0 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,131 soru

23,756,669 cevap