Dolandırıcılar bana sözde yurt içi kargodan böyle bir mesaj atıyor linke giriyorsun ptt çıkıyor (!) tesadüfi 2 tane yurt içi kargodan beklediğim paket vardı kontrol ettiğim zaman taşımada olduklarını gördüm adres bilgilerini alarak hırsızlık yapıyorlarmış uyanıklar sakın sizin başınıza da gelirse adres filan doldurmayın linkten
O kadar bariz belliki. Zaten kargodan msj geldiğinde numara yerinde kargo adı yazıyor. Banada birkere avukattan msj geldi aradım 2 sene önce kapıda ödeme ürün almışım teslim almadan geri yollamışım şirketi zarar uğrattığım için icralık olmuşum 130 lira para yatırmamı söylediler. Öyle birşey olmadığına emindim ama 2 yıl önceyide net hatırlayamadım kadın bana aldığım tarihi saati söylüyor ama hangi siteden aldığımı göremiyormuş haspamm ödemeZsem katlamcakmış falan. Bende panik oldum ödeyecektim eşim durdurdu e devletgen baktık adıma icra yok gerçek avukata sordurduk dolandırıcı bunlar az mebla oldupu için kimse peşine düşmeyip ödeme yapıyorlar diye bu şekilde kandırıyolar dedi. Aradım ödemiyorum napıyosanız yapın dedim 1 yıldır ses yok
414,275 soru
12,467,610 cevap
46,962 kullanıcı