0 oy
93 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (8 puan) tarafından
Bir konuda fikir almak istiyorum sevgili anneler kızım 2.5 yaşında odasını ayiracagiz nasipse ben büyüyünce de kullanması için bazali yatak alma taraftarıyım ama eşim de acaba genç odası değil de çocuk odası mi alsak diyor ama çocuk odasını kaç sene kullanmak isteyecek sonradan satıp genç odası almak bana mantıklı gelmiyor bazali yatak alıp odayı en fazla böyle çocuk odası gibi işte ne bileyim pembe duvarlar renkli nevresimler falan alırım diye düşündüm sizce hangisi daha mantıklı 
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

1 cevap

0 oy
tarafından
Baza al dolap al gerisini istediğin gibi çocukça dose sonra büyünce zevkini değiştirirsin mobilya kalır 
tarafından
Ya baza alınca çocuk odası olur ki her şekil duvarı suslesen oyuncaklar fln illa yatak çocuk yatağı olması şart değil ne güzel kız kendi evin al temizce koy gitsin çocuk odası al geri sat ugraştirici
(8 puan) tarafından
Bu yorumunuzu eşime de okuycam :))) yani bende öyle düşündüm duvarı pembe boyayıp bide pembe nevresim alınca al sana çocuk odası işte :))
tarafından
Aynn öyle:)) para bolsa çocuğunuza birikim yapın kizz boş yere harcama olmaz :)
(8 puan) tarafından
Öyle tabi teşekkürler fikirleriniz için :))
tarafından
Rica ederim ;))
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 581 göst.
22 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 227 göst.
23 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Hifanurunannesi (542 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 16 göst.