Kızlar dün bizim buradaki alışveriş mağazasından abdest için su çeken paspas aldım denemedim orda hiç aklıma gelmedi 85 TL verdim özellikle adama dedim cekiyomu diye evet Abla dedi neyse aldım eve getirdim denemek için bı kaç damla suyla ıslattım ama hiç kurumadi yani bekledim hatta belki etkisini sonradan gösterir baktım hala ıslak anladım bı işe yaramadığını sildim balkona koydum kurusun diye anca sabaha kadar kurudu götürdüm sonra başka biri bakiyodu dükkana bı kız aynı yaştayiz kolay gelsin falan dedim neyse konuya girdim dedim dün bu ürünü aldım denedim ama asla su çekmiyor geri iade vericem yok efendim kullandiniz ürünu ben niye alim dedim kullanmadan nasıl anliycam peki bu normal bişey ve bu özellikli paspas normal paspas değil yok işte ben bunu almam alsam da kime saticam beni ilgilendirmiyor kime satticagin madem bu ürün Su çekiyo diye özelliği var çekmiyo ben bunu napim beş para etmez zaten normalde başka bı ürün aldinmi olmazsa geri iade olur dedim illa bunu kakalamayin dedim madem senle anlaşamıyoruz Ahmet abiyi ara ona söyle Yok efendim aramam niye ariyim dedim aramiyosan numarasını ver ben izah edim senin konuşacagin yok birden bı gürledi niye verim ben sana diye orda kavga ettik sonra dedim ne zaman gelir yarın dedim tamam yarın ben bunu getiricem iade edip gözüne sokucm sinirlerimi bozdu madem bilmiyosin diyceksin abla ben bilmiyorum yarın getir o zaman o ilgilenir o da Yok terbiyesiz ukala gibi konuştu sinirden çıktım bişey yapmamak için durum bundan ibaret kizceler siz olsaydınız ne yapardınız