0 oy
391 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
En çok hangi balık faydalı en güzel pişirme yöntemi tava bence:) Her gün yiyebiliriz peki şöyle yaparsan daha güzel olur dediğiniz bir balık pişirme yöntemi var mı?

33 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hiç kızartmıyorum. Dışarıda yiyoruz balık yiyeceğimiz zaman. Kokusu evden çıkmıyor sonra yedikten sonra tiksinti geliyor çünkü. Normalde de hayvansal gıdalar tüketen biri değilim eşim ve kızım için dışarıda yiyoruz. 
-Reklam-
0 oy
tarafından

Balıkları tanimayan ben hamsi çok severiz biz ve mercan alıyor eşim burda taze tutuluyor genelde tava da ve fırın da yaparım ama bu yıl daha hiç almadım ya 


0 oy
(419 puan) tarafından
Bzde hiç yenmez 4 yılda iki kere aldm çöp oldu kimse sevmiyor maalesef 
0 oy
tarafından
1 ay sonra haftada Bi gün pişirmeye baslayacagim
(3,225 puan) tarafından
Neden bir ay sonra cnm merak ettim :)
tarafından
Oğlum balığa 1 ay sonra gececek o yüzden:)))
(3,225 puan) tarafından
Haa sjsjsjjs e siz onden baslayin tadima siz yiyin canım paşayı beklemeyin
tarafından
Eşim balık yemez bende açıkçası tiksiniyorum balığa dokunamiyorum şuan keyfi olarak ama 1 ay sonra zorunlu olarak biseyler yapacam :))))
0 oy
(5,470 puan) tarafından
Haftada iki gün. Somon pişiririz. Hem hafif oluyor. Hem çabuk pişiyor. Hem çok çok faydalı
0 oy
(5,171 puan) tarafından
Haftada 1 gün hamsi ,palamut, istavrit ve levrek yeriz canım bazen kızartma bazende ızgara şeklinde yaninada bol yeşil salata, ailece çok severiz balığı 
0 oy
tarafından
İki haftada bir aliyoruz alabalik çipura palamut bunlari seviyoruz
0 oy
(3,225 puan) tarafından
Her cuma pazara cikarim balik dezgshlarida dolu balik yiyir cocuklarim haftada bir aliyorum cnm 
0 oy
(744 puan) tarafından
Biz hiç sevmeyiz balığı ya hele ben kokusundan bile uzak duruyorum belki tuhaf gelecek ama 
0 oy
(51,334 puan) tarafından
hamside buglama seviyorum ben
0 oy
(6,714 puan) tarafından
Haftallik alırız taze taze çipura palamut alabalık favorimiz ☺️
0 oy
(1,024 puan) tarafından
Hafta bir yada iki haftada bir alırım. Genelde palamut :) alabalık aldık eşim yemedi ezelden palamutcu kendisi bazende hamsi , istavrit tavada güzel oluyor. 
0 oy
(369 puan) tarafından
Eşim balıkçı haftada iki üç yiyoruz hamsi tava levrek fırında yada yağda çupra evde yapmıyorum dükkanda pişirip getiriyor aşağıda yazmışsın aynı yağda pişiriyorlar diye hamsi tava istersen yağsız az oluyor yağı direk şişeden yeni yağ dokuyoz kizartmada da aynı yağı tekrar kullanamazlar yanar sanayi tipi Ocak olunca çok gür yanıyor yağ hemen yanıyor bı kizartmada yani biz bu şekil yapiyoruz 

İlgili sorular

+2 oy
8 cevap 258 göst.
6 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Sarioglusumm (208 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 76 göst.
9 Ağustos 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde EvLaTlArIm 71 (953 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 468 göst.
27 Ocak 2024 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,741 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 200 göst.
3 Ekim 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Milena16Miran (7,154 puan) tarafından soruldu

408,401 soru

12,269,835 cevap

37,570 kullanıcı

Kategoriler

...