0 oy
104 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
düzenlendi

image

Lcwdan tayt aldım ama gece yatarken veya gün içinde giyerken acayip kasiniyorum güzelde begendim ama bel kısmı gobegimde istedigim gibi durmuyor sürekli kayıyor 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bedeni buyuk galiba ya da basen var gobek yok e belden biraz daraltabilirsin bide tersten yika belki tüy toz falan vardir.
-Reklam-
0 oy
(6,114 puan) tarafından

E bu spor tayt naylon full. Ben bi saat spor yaparken giymeye bile tahammul

Edemiyorum kicimi basimi kasindirmasi ayri terletip leş kokutmasi ap ayri:) evde giyeceksen pamuklu tayt al

0 oy
(2,075 puan) tarafından
Bundan sonra spor tayt değil de normal tayt alın 
0 oy
(12,764 puan) tarafından
Kiz gectim evde giymeyi bununla yatilirmi hic. 
0 oy
(7,799 puan) tarafından
Bu gecelik değil ki nasıl rahat ediyorsun böyle şeylerle uyuduğunda
0 oy
(1,989 puan) tarafından
Canım bu spor tayt naylonsu rahat edemezsin evde giymeye pamuklu tayt alıyorum 5-6 tane pamuklu ev taytim vardır ,dışarda giymeye ise Trendyol mila' nın korseli taytlarindan alıyorum kalın yapılı korseli  iç göstermiyor , hiç sporcu taytı almıyorum bir tane var termal sporcu taytim onuda giyerken çok sıkılıyorum arada bir spor yaparsam çok nadir giyerim sporcu taytı 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 627 göst.
19 Kasım 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde 3melegiminannesi (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 27 göst.
0 oy
5 cevap 142 göst.
18 Ağustos 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Damla berna (2,361 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 54 göst.
1 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Svdszmn (13 puan) tarafından soruldu

410,031 soru

12,327,940 cevap

39,153 kullanıcı

Kategoriler

...