0 oy
287 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,746 puan) tarafından
Hani bazen artık kendimize hakim olamayacak dereceye geliyoruz bebeymize bile bagiriz nadirende olsa ben yapmadım demeyin illaki hepimizin başından geçmiçtir bu durum . Bağırdıkdan sonra pişman oluyorum kucagimdan indirmiyorum günlerle özür diliyorum anlasada anlamasada acaba aff ediyormu bebekler bizleri:(

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

Biraz saçma soru olmuş kız nereden hatirlayacaklar :D

tarafından
Eğer bu dediğini 3 4 yaşından sonra yaparsan evet hatırlar aşağı yukarı çocukların hafızasına kaydetme yaşı 4ten başlıyor şimdilik hissediyorlar ama 4ten sonra hatirliyorlar
(14,252 puan) tarafından
Mor tekerlek ay resmin cok tanidik.sen kimdin demedin:)
(1,746 puan) tarafından
Kalıcı hisetmezler umarım ileridede benden çekinsin hiç istemem.
tarafından
Aranızdaki bağın kopacağını düşünmüyorum. Çocuklar annelerinin yaptıklarını hemen affeder babalarınınkini unutmaz derler  . Genel olarak çocuğuna annelik yapıyorsan zaten bunu sorun etmemelisin bu arada bende kızıyorum kızıma ama kahkaha atınca hiç pişmanlık hissi gelmiyor:D kizarken komik kızıyorum ama tabi sinirlendiğim zaman kendime kızıyorum
(1,746 puan) tarafından
Hele kızınca bagirinca ellerini uzatip bize hala sarılmak istyolar ya şirinlik yapiyo hemencecik yumşuyorum :)). Bunu yeni duydum babalaırn yaptiklarini unutmaz oda heralde 3 4 yaştan sonra olur
-Reklam-
0 oy
(5,470 puan) tarafından
Dert ararken ben :)) kız n'olacak isteksiz olan birşey anlık dovsende vicdan azabı çeksen afetmezler Dersim'de insanın bı Sabri oluyo ha su var onlar bebek çocuk masumlar da bu kadarda kafaya takma
(2,971 puan) tarafından
kız hamilesin kendini yorma
(5,470 puan) tarafından
Şimdi nolur bilmiyorum da ben ilkinde kızım aglayinca bende ağlıyordum eşime bagiriyordum :)) stres topum olmistu adam resmen:)) bundada öyle olur mu bilmiyorum da duygusalim yine ağlayıp duruyorum kızımla da ağlayıp adama bağırdım kesin :)) büyük kızımda mendil tutar şimdi olduğu gibi
(5,470 puan) tarafından
Bebeğin kiyafetlerini kiyadim canım battaniyeleri kundaklari hepsinin başına geçtim :)) kaç haftadır birşey cikiyo bugünde yıkamadan doğuma bir gün kala anca yaparım kesin bugün yarın derken
(1,746 puan) tarafından
Hayal 20 başta bende bebeyime sinirlenip eşime bagrirdim ama şimdi direk bebeye bagriyorum son zamanlar dahada sıklaşdı bu durum bende
(5,470 puan) tarafından
Bilemiyorum ikincide nasıl olurum artık:))
0 oy
(10,242 puan) tarafından
bağırım arada ağladımı üzülüyom öperim oda beni sarılır bana bende bi üzülüyom bağırdım diye 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 204 göst.
30 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Meleniko (882 puan) tarafından soruldu
+1 oy
26 cevap 1,422 göst.
29 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Havva4545 (1,033 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 698 göst.
22 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif&hanim (5,483 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,145 göst.
9 Mart 2020 Diğer kategorisinde ❤☀️Güneş'im ☀️ ❤ (1,963 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,497,510 soru

24,461,974 cevap

354,663 kullanıcı

...