0 oy
157 göst.
Diğer kategorisinde (2,597 puan) tarafından
Başıma ağrı girdi evlilik konusunda dedim ki yoğun çalışan biri ile daha rahat çalışan birisi uyum sağlamakta anlayış göstermekte zorlanır dedim konu bu .eşim diyir ki onun yaşamı belli bir yaşa kadar standartti .dedim öğle olmayan insanlarda vardı bu diyor ki hala her insanın belli bir yaşa kadar standart yaşamı var başladı bu sen anlamıyorsun bunu ama her örnekte diyor .bende dedim bir sen biliyorsun .bu seferde diyor sen üniversite mezunusun ben cahilim sen beni cahil yerine koyuyorsun.ya sürekli anlamıyorsun diyen kendisi .bende dedim on sözün beşinde anlamıyorsin diyen sensin cahil yerine koyan ben miyim.yani her konuda böyle çocukların okul konusu oluyor sen anlamıyorsun yada benim alanım bir soru soruluyor bu atlıyor hemen ya bir dur dimi

2 Cevaplar

0 oy
(442 puan) tarafından

Kendini eksik mi hissediyor acaba öyle hissettim.

Kendini sana kanıtlamaya çalışıyor gibi 
(2,597 puan) tarafından
Valla sanki ben onu eziyirum gibi hissedip aslında o beni eziyor ve anlamadın ne demek her cümlenin sonunda sinir etti ya.
(442 puan) tarafından
Haklısın tabi de bence beyninin olduğunu kanitlamaya çalışıyor :D
Ya zaten erkekler hani çok şey bilir ya göööyaaa.
(2,597 puan) tarafından
Ben bir kere dedim sen yemek yemeği seviyorsun sana bamya yapayım diyor sen pişirmeyi biliyor musun dedim imam bayıldı yapayım sen patlıcan pisiremezsin ya ben kaç yıllık ev hanımıyım dünkü çocuk gibi görüyir
(442 puan) tarafından
Abartmış.
Cahil cahil konuşmuş ama gerçektende.
(2,597 puan) tarafından
Yani böyle deyince sinir oluyorum bende .
-Reklam-
0 oy
(18,364 puan) tarafından
Birazcık aşağılık kompleksi var sanki eşinde 
(2,597 puan) tarafından
Senelerce hep asagilamis ailesi önceki evliligimde de hep kayinpederin gölgesinde kaalmis şimdi meydanı boş buldu galiba

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 387 göst.
3 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,406 göst.
9 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Amerikanbebesi (3,460 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 206 göst.
9 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Abcdefkjlmn (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 418 göst.