0 oy
5,574 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
En uygun fiyat orada kurutma makinesi için ama güvenilir mi bilemedim daha önce alışveriş yapan varmı bu siteden 

10 Cevaplar

0 oy
(1,474 puan) tarafından
Ödeme havale EFT şeklinde insan güvenemiyor
(2,230 puan) tarafından
Evet kapıda ödemesi olsaydı hiç düşünmeyecektim.ve yarı fiyatına ürün hem cazip geliyor hem dolandırılırmıyım  diye korkuyorum
(4 puan) tarafından
Almayın dolandırıcı
(2,230 puan) tarafından
Yorumlardan sonra almadım sağolun
-Reklam-
0 oy
(1 puan) tarafından
Benimde dikkatimi çekti, bütün piyasadan/%50daha Uygun Dyson falanda ticaret bakanlığından baktım 16.11.23de e ticaret izini almışlar.verdilkleri adrese Google earth baktım İstanbul'da bir kavşak.gogle resimlerden bakıyorum AVM resmi falan birşey yok.en dandik salı pazarı gibi böyle dükkanların bile resmi var.yorumları bekliyorum 
(2,230 puan) tarafından
Var ama nette bakınca şikayet varmı diye firmayı anlatiyor en altında yapay zekayla oluşturuldu sorumluluk kabul edilmiyor deyince iyice garip geldi
(4 puan) tarafından
alış veriş yaptıktan son bunları bende fark ettim galiba dolandırıldık. Suç duyurusu için dosya hazırlıyorum
(4 puan) tarafından
Çinliler bile daha güvenliymiş
(148,119 puan) tarafından
Anaaa ne kadar kaptirdiniz
(4 puan) tarafından
Dolandırıcı
0 oy
(4 puan) tarafından
Ben alış veriş yaptım galiba dolandırıcı hiç birşekilde ulaşamıyorum. Suç duyurusunda bulunacağım 
(1 puan) tarafından
kardeş bende kurutma makinası siparişi verdim dün verirkende baya tereddüt ettim şimdi iade süreci başlattım bakalım parayı atacaklarmı 1 ile 10 iş günü içinde gelir dedi ama seninkine ne kadar oldu?
(2,230 puan) tarafından
Bende yarı fiyatına olunca guvenemedim yapan en fazla %20 indirim yapıyor çünkü o ürüne
(4 puan) tarafından
Bende dün aldım. Eft yi iptal etmeye çalıştım, kendi bankamı ve karşı bankayı aradım ama nafile karakola dosyayı teslim edip savcılığa suç duyurusunda bulunacağız yol buymuş
(1 puan) tarafından
EFT ile işlem yapıyorlarsa sıkıntı.k.kartinda işlem yaparsanız bankada sorumlu oluyor.alırsınız bunlarda bildiği için EFT istiyor.adresleri kendi sitelerinde var İstanbul olan gitsin bende gorsun konum bilgisi girince bir tane cadde çıkıyor başka birşey yok
(4 puan) tarafından
Merhaba siz ne yapmayı düşünüyorsunuz
0 oy
(4 puan) tarafından
İade sürecini nasıl başlattınız . Orada herhangi bir işlem yapamıyorum ben 
(1 puan) tarafından
Müşteri hizmetleri var orda ona soyleyin mesaj yaz bölümünde benimde pek ümidim yok para konusunda bakalım bı kaç gün bekleyelim
0 oy
(1 puan) tarafından
Bu yorumları kötünce korktum gerçekten, fakat siparişim bugün geldi hiçbir problem yok dyson v15 almıştım sorunsuz geldi dyson müşteri hizmetlerini arayıp görüştüm ürün kırdarlaravm yetkili satıcısı olarak gözüküyor sıfır orjinal gönderildi. Tahmini teslimattan 2 gün daha geç geldi ama mail olarak durumu iletmişler görmemişim. Çok kortum, allah korusun ya gelmeseydi. Bence herkes evham yapıyor ödemeyi gönderirken açıklamaya sipariş bedeli diye belirttim paranızı geri almama imkanınız yok . Müşteri hizmetleriyle görüştüğümde  gecikmenin kampanyadan dolayı olduğunu belirtti
(4 puan) tarafından
Size zahmet iletişim numarasını paylaşabilirsiniz? Yada nasıl ulaştınız
(0 puan) tarafından
Sitede bı telefon numarası var ama ulaşamadım ben 05372414522
(1 puan) tarafından
O numara kullanılmamaktadır diyor. Sahtekarlar iban numarası bile değişmiş şuan da farklı ibana geçmişler siber polise onuda söyledim.. Allah belalarını versin inşallah alırız paramızı..
(0 puan) tarafından
Valla inşallah bakalım millet bulmuş kolay yolu canlı destegide kaldırmışlar
(1 puan) tarafından
Ben inanmıyorum ürününüzü geldiğine sizde onlardansıniz belli burada insanları kandırmaya çalışıyorsunuz, bu dünyada yersiniz ancak öbür tarafta o kadar insanın hesabını vereceksiniz.Allah var,Ölüm var,Cehennem var çok şükür.kimsenin ahı kimsede kalmaz
0 oy
(1 puan) tarafından
Ben aldım kimse almasın dolandırıcı bunlar bugün emniyet siber suçlarlara resimleri kayıtlari herşeyi verdim savcılık soruşturma başlatacak bı tanıdık vardı ben mağdur oldum başkası olmasın dedim.. Allah bunun gibileri 2 cihandada kahrı perişan etsin milletin 3 kuruşuna göz diken soysuz köpekler.. benim gibi mağdur olanlar hemen siber suçlar emniyet müdürlüğüne başvursun.. 
(4 puan) tarafından
Bende yarın suç duyurusunda bulunacağım
(0 puan) tarafından
Bende bugün bulunacam 13 K para gitti şuan ve ürün yok ortada
(4 puan) tarafından
Merhaba siparişi kaç gün önce verdiniz
(0 puan) tarafından
Siparişi 24 Kasım günü sipariş verdim
(2 puan) tarafından
Bacım bende sivaslıyım bende dolandırıldım dyson siparişi verdim bende. Hep sivaslıları mı dolandırmış bunlar ya
0 oy
(4 puan) tarafından
Almayın, aldırmayın lütfen dolandırıcı. Hiç bir şekilde ulaşılamıyor
0 oy
(4 puan) tarafından
Almayın dolandırıcı 
0 oy
(1 puan) tarafından
Merhaba maalesef bende düştüm tuzaklarına, emniyete bildirdik ama paranın  dönüşü zor diyorlar.
(4 puan) tarafından
İbanı da değiştirmişler
(1 puan) tarafından
Evet bizde farkettik
0 oy
(2 puan) tarafından
Bende yaptım arkadaşlar dyson süpürge siparişi verdim. Sitesi kapanmış şimdi alışveriş yapmayın araştırın böyle yerleri benim param gitti sizinkiler gitmesin
(1 puan) tarafından
Siz emniyete bildirdiniz mi ?
(2 puan) tarafından
Hayır eşim bu hafta evde çıkamam ki. Haberi yok
(1 puan) tarafından
:) birde habersiz almış Allah seni bildiği gibi yapsın

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 360 göst.
0 oy
3 cevap 108 göst.
18 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esrat (9,235 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 57 göst.
20 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Rumeysa0196 (1,536 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 183 göst.
5 Nisan 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Vesile hakan (845 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,424 soru

23,693,549 cevap

311,144 kullanıcı

...