Kızlar dün messengerda bu konuşma gördüm sonunu okumasam esım beni aldatmış dıyecektım konu şu bu dolandırıcı fake hesap esıme yazıyor yürüyor işte yaramazlık yapalım ıste görüntülü konuşalım falan esım bunu işte görüp kaynıma gösterıyor abi bunlar dolandırıcı senle görüntülü konuşup uygunsuz görüntü alıp arkadaşlarına ailene atmakla tehtid Edip para koparıyorlar ver bana demiş kaynım konuşmuş hatta en son görüntülü kaynım konuşmuş karşıdaki kişi de bu sen değilsin niye başkasına veriyorsun demiş hatta evliymişsin diye de eklemiş evet evliyim demiş kaynım
Yani kaynım dalgaya vurmuş sonra konuşmanın sonunda bir ekran görüntüsü var karşıdaki kişi kendini internette izlersin demiş ve kaynım el hareketi çekmiş dalga geçmiş o şekilde ekran görüntüsü var hatta şöyle diyim isimler miyim eşim Ahmet kaynım Mehmet olsun kaynım şey yazmış benim adım Mehmet göbek adım Ahmet diye dalga geçmiş
Neyse ben bunu gördüm eşim bana durumu açıkladı bunlar işte dolandırıcı fake hesap olduğunu bile bile kaynımda da geçmiş hatta en sonunda kaynımın fotoğrafı var konuşmadan fazla bir şey yok ama daha sonra ben bu konuşmanın aldattı zannettim kısmı fotoğrafını çekmiştim kendi telefonumdan eşimde telefon karıştırırken bunu görmüş ve silmiş ben buna çok sinir oldum bir şey yoksa neden benim telefonumdan siliyorsun diye sordum ben de dalga geçti ama kendi telefonunda hala o konuşma duruyor silmemiş bendeki fotoğraf aldattı diyebileceğiniz bir ss ondan dolayı sildiğini düşünüyorum hani başka birine gösteririm de yanlış anlar diye düşündü zannedersem bunun için sinir oldum bir de sinir olduğum konu şu ki böyle bir şey varsa bana baştan söyle ben onu gördüğümde yanlış anlayabilirim değil mi sonunu okumasam olay çıkartabilirim bunu gördükten sonra hatta dedi bugün beni bir kadın aradı WhatsApp‘tan dedi gösterdi bana foto resmi falan var ama bu +359 la başlayan bu yurtdışı dolandırıcılar var ya onun gibi bir şeydi onu o anda gösterdi mesela bana bu detaylar hayatta vermez geçenlerde mesela Instagram’dan bana biri sen uygunsuz görüntülerin internette diye mesaj atmıştı buradan yazmıştım hatta sizlerde beni uyarmıştınız dolandırıcı sakın açma link atar basma hesabını çalar diye ama eşim bunları haber verme diğerinde bulunmuyor bana ben mi abartıyorum