0 oy
312 göst.
Diğer kategorisinde (2,935 puan) tarafından
Nasıl çocuklarınızi arkanzda birakiyosunuz bu süreç nasıl geçiyor 

Düşündükçe nefes alamıyorum kızım benden hiç ayrılmadı doğum yapacağım zaman 4yas 4 aylık olacak  hep benle kaldı

Babası diyo sen kurtulunca ben hemen yanına gelirim birlikde gelir seni alırız diyo babası olunca hiç korkum yok ama o benle gidipde kızım arkada kaldığında muhtemelen babaanne dedeyle kalcak çok iyi biliyorum durmaz uyumaz yemek yemez 

Bu konuyu nasıl aştiniz süreç nasıl ilerliyo içimi ferahlatin be kızlar Allah yardim eder demi :( 

28 Cevaplar

+1 oy
(129,898 puan) tarafından
aylarca dua ettim cunku yasadim yerde kimsem yoktu cok agladim kuzey bensiz napar diye hamd sun gece dogurup oglen sonu eve geldim dogumdab bi kav saat sonra kuzeyde yanimdaydi
-Reklam-
0 oy
(1,714 puan) tarafından
Bende ikinciyi bekiliyorum cok kaygilarım var beklim burda
(2,935 puan) tarafından
Moralm çok bozuk nefes alamıyorum düşündukce
(1,714 puan) tarafından
Annenler uzaktamı? Ben annemlere bırakmayı düşünyorum k validemde asla bakamayacak eşimde olsa bakamaz doyunca yediremeyecek ustunu altını deysitoremeyeck cok zor bi bebek bensiz kalamayacak ihtiyacını kimseye anlatamayacak her halini bi ben anlaya bilirim napicam bilmiyorum bende hiç rahat deyilim sen kaç haftalıksın:(
(2,935 puan) tarafından
27 kuzum annemde köyde şubata denk geliyor köyde yapamaz hiç o yanıma gelir kaynana bakar diye düşünüyorum
0 oy
(294 puan) tarafından
Mecbur aştım annem geldi bakmaya annemede güvenmedim 70 yaşında penceren düşerse  ya üstüne cay dökülürse ya bişy olursa 2 gün hastanede kaldım cok perişan olmuştu ama napim mecbur
0 oy
(2,083 puan) tarafından
Bende 4 ay önce doğum yaptım kızım 7 yaşında oda kimsede hiç kalmadı bana alışıkti  eşim izne çıktı eşime sürekli hergun gelip gittiler hastaneye hastanede yarım saat  uzaklıkta  cocuk hep perişan  oldu  kimsede kalmak istemediydi  gel git yaptılar 
0 oy
tarafından
Sabaha karşı sancım tutunca eşim kızımı ve bavulları kucaklayıp gittik kızımda yanımdaydı ☺️
(2,935 puan) tarafından
Kızım gelse bile çok uzak mecbur o kalacak kuzum bizde ya
0 oy
(532 puan) tarafından
Ayy çok zorr kız ağlamıştım kızım için öpüp öyle gittim çok dua ederdim Allahım uyutayım öyle gideyim doğuma diye gerçekten rabbim sesimi duydu uyuttum öptüm kokladım sancılarım sıklaştı doğuma gittim bi gece kaldım çıktım geldim 
(2,935 puan) tarafından
Ay çok kötü be ben bunu da yapamam
(532 puan) tarafından
Valla çok zor bi durum kaynanam baktı eşime Allahtan çok düşkün o yanındaydı cuma günü izin aldı işten
0 oy
(8,666 puan) tarafından
bende hamileyim 7 haftalık oldu bende düşünüyom babası işallah bakar bide burdaki hastane bırakmıyo hemen yatış veriyo 
0 oy
(294 puan) tarafından
İcini ferahlatak dedin ama iyice karartık sanırsam :D üzülme sağlıklı olsunlar hersey bu sıkıntılar gecici
(2,935 puan) tarafından
Ay ne ağladım ne ağladım gece gece
0 oy
(7,939 puan) tarafından
Ben de hep bunu düşünüyordum bi de gurbetteydim kızımla hiç ayrı kalmamıştım tam doğumuma bir buçuk ay kala deprem olmuştu eşime annemlere gidelim dedim zor bela ikna oldu kızım annemle olduğu için içim çok rahattı.
(2,935 puan) tarafından
Annemde olsa bende rahat olurumda annemde köyde oda zor
0 oy
(7,744 puan) tarafından
İkinci oğluma doğuma giderken eşim baltı büyük oğluma 2 buçuk yaşındaydı ozmn hiç sorun yaşamadım tabi ağladım ama :) sorunsuz şekilde durdu oğlum babasında her seferinde beraber geldiler baba oğul kimseye bırakmadık
(2,935 puan) tarafından
Smdiden ağlıyorum ben ya çok zor
0 oy
(13,721 puan) tarafından
18 aylık kızım ay sonu sonu doğum var inşallah kiz bizim eve gelecek kaynanam la kalacak 
(173 puan) tarafından
Ayyy darısı benim başıma evet benimki de öyle sen uyku duzenini nasıl yaptın nasıl alıştı öyle uyumaya bana da söyle
(13,721 puan) tarafından
Amin amin canım
Benim kız ayakta git gel yapıyordum beş altı dkda uyurdu kendi bıraktı yatağına koyup nini açip uzanıyorum uyuyor bir bir bucuk aydır
(173 puan) tarafından
Hmm inşallah bende öyle deneyeceğim sütten nasıl kestiniz peki
(13,721 puan) tarafından
Bir yaşında kestim memeden. Zaten azaltmiştım ayıracam diye yaşını bekliyordum hamile olduğumu öğrendim çok fena grip oldum ona geçmesin diye babbannesinde kaldı uçuncu gun geldı unutmuş emzırmedım odasını ayırdım
(173 puan) tarafından
Hmm maşallah ne güzel inşallah bende aynısını yaapbilirim
0 oy
(5,162 puan) tarafından

Benim kızım 17 aylıktı eşimle gittik hastaneye teyzesine bıraktık önce sonra annemle hastanede kaldık biz eşim eve döndü kızımla kaldı sabahta yanıma geldiler hep birlikte eve geldik :)

0 oy
(419 puan) tarafından
Herkes yazmış bende yazıyım :) 4 ay önce ikinci bebeğimi kucağıma aldım 3 yaşında kızım vardı akşam hastaneye gittik sancılarım sıklaştığı için kızım eşim kayınvalidem ben. Bana yatış verdiler tabi eşimde kızımla beraber kardeşine gideceklerdi ama kızım ağlamış ben annemi bekleyeceğim diye ağlayarak uyumuş kalmış arabada. Babası arabayı çalıştırdıkça uyanıp baba gitmeyelim ben annemi bekleyecem diyormuş. Kızımda bana çok düşkündü ama şuan o günü sorsam belki hatırlamaz kardeşiyle güzel güzel oynuyor sende kafana takma zor oluyor ama geçiyor
0 oy
(3,130 puan) tarafından
Çalıştığım için annem bakıyodu alışkın olduğu için o konuda sıkıntı yoktu tabi ama ben 4 gece kaldım Hastanede, akşam gelmediğimiz için hiç durmadı huyu suyu değişti çocuğumu tanıyamadım beni ve kardeşini evde istedimi yanıma yaklaşmadı kimseyi yaklaştırmadı çok zor çok çok zor 
0 oy
(2,116 puan) tarafından
25 aylikti oğlum, gece 11 gibi uyutmaya çalışırken suyum geldi, abim annem babam geldi hemen bize, babam oğlumla kaldı. Biz hastaneye gittik. Aklım yüreğim kaça bölündü o gece bilmiyorum. Doğumhanedeyken babam aramış eşimi, uyudu merak etmeyin diye. Sonra içim rahatladı öyle, gece 1 de dogum yaptım sabah doktor gelince, 2 yaşında oğlum var evde bende iyiyim sal beni dedim :D Öğlen uykusuna yetişmiştim oğlumun :)
0 oy
(1,497 puan) tarafından
Benim için kabustu annem yanımda eşim çocuğa bakıyordu ama ondan ayrı geçen her saniye çok zordu doğumdan çok çocuğumu arkada bırakmanın stresi zorlamıştı beni doğum öncesi yanıma gegirmişlerdi beni sedyeye alıp doğuma götğrürlerken gördü ve o an bir ağlayışı vardı annem diye ölsem belki unuturum ve ben doğumdan çıktım odsya getirdiler beni bırakıp eve gitmedi doktorumuz sağolsun müsade etti sizşnki büyükmüş daha kolay olur umarım ama şimdiden işlemek lazım 
0 oy
(3,252 puan) tarafından
Aman ne kaygılancam babam la kiz kardesim bakti hastameden cikinca başbaşa kaldık gördüm dünya kac bucak iki cocukla jsjsjs
0 oy
(212 puan) tarafından
Oğlum annemlerde büyüdü hemen hemen onlarla kaldı hiç gözüm arkada kalmadı ama çok özlemiştim sabahı getirdiler oğlumu yanıma 
0 oy
(5,781 puan) tarafından
Bnlen doğuma gidince kızım 18 aylıktı nefes alamadım doktor anestezi uyguladgnda lütfen dikkatli olun kızım evde beni bekliyor çok küçük diye ağlamıştım ay aklıma geldi bak gözlerim doldu bütün gün ağlamıştım kızımda kızım sanki doğuran bn dgldim sonra toparlandım evladına sarıldım hoşgeldin bebeğim diye ;)
0 oy
(5,044 puan) tarafından
Yaa brn hep bunu düşündüm ama kızım o kadar mutluydu ki 2 yasındaydı. Sürekşi6vıdeo atıyolardı ben doğumdayken sevınöten agrınhıssetmeedım nerdeyse :()))  ablamlarnsağmolsun baktılar yegenlerim enıstem full ılgı yemek fakan pek yememıs yedın dıyorlsr da ben kızımın normalını biliyorum :) bı de uyurken anneme küstüm demıs. Eger kuzenı falan varsa sevdıgınoynadııgı onla beraber kalsın bence 

İlgili bir soru bulunamadı

408,528 soru

12,275,256 cevap

37,723 kullanıcı

Kategoriler

...