0 oy
146 göst.
Diğer kategorisinde (56 puan) tarafından
İnsanların hayalleri istekleri beklentileri olur hani benim yok gibi 

Bişeyler kursam kafamda sonra hep aman  boşver öleceğim nasıl olsa diyorum ve o yapmak istediğim şeyi bosveriyorum.

Elbette öleceğiz bunu bilmek de güzel ama bana hedeflerime hayallerime engel oluyor ne yapsam geçer bu 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Anın tadını çıkarmaya bak ben bazen durduk yere kafama bişi takıyorum sonra bakıyorum da hayat gerçekten güzel ve devam ediyor üzülmeye değmez sevgi deyip kizimla oynuyorum seni hayata bağlayan bişey bul kendine. Benim ki kızım mesela...
(56 puan) tarafından
Kız bı an bu benim adımı nerden biliyor diye düşündüm Allah iyiliğini versin
tarafından
Senin adında mi sevgi anlamadim
(56 puan) tarafından
Evet canm benim adımda sevgi memnun kaldım
tarafından
Bende adaş:)))) adını hep içinde taşı ne güzel evlatlarin var onlar için yaşıyoruz zaten çoğu anne öyle hayat güzel herşeye rağmen
(56 puan) tarafından
Bilmiyorum çok gencim niye böyle bı ruh haline girdim hiç bilmiyorum ama böyle yaşamak istemiyorum ya
tarafından
Belki kötü bişi yasamissindir veya geçmişten gelen bir sıkıntı unutamadigin kötü bir an veya etrafında sana kötü gelen insanlar olabilir zaman zaman herkeste oluyor bence bende de çok oldu yani hep ölüm veya ölmeyi istediğim çoğu geceler ama çocuk doğduktan sonra özellikle onun için yaşamak zorundaymisim gibi bir his çok ta güzel bir his sen mutlu ol bu karamsarlıktan çık yoksa evlatlarına yansir
-Reklam-
0 oy
(2,719 puan) tarafından
Evet herkes ölecek ama insan hayal ettiği şeyinde yaşamadan ölmek istemiyor bence hedef kur neden herşeye öldüme bağlıyorsun sunki 
(56 puan) tarafından
Çok hedefim var iki tane çocuğum isteklerim ama işte bilmiyorm ya
0 oy
tarafından

Ben bu hisse çocuğum olduktan sonra kapıldım. Hedeflerim vardı hayallerim vardı sonra hamile olduğumu öğrendim sevindim de açıkcası ama doğduğunda herşeyin güllük gülistanlık olmadığını anladım eskiden de çok sorumluluk sahibi bir insan değildim ve doğduğunda bir insanın bütün sorumluluğunu almak bana ağır gelmişti… Sonra öyle hayatlar gördüm ki evlatlarını kaybeden herşeyini kaybeden ama yine de dimdik duran insanlar hayalleri olan çocuklar çok korktum Allah’a hep dua ettim Allah ım ben şikayet ediyorum ama lütfen beni evladımla eşimle sınama diye . Şimdi hayallerimi hedeflerimi biliyorum oğlumu büyüdükten sonra ben de şahlanacam şimdilik mola şuna yaşadığım hayat benşm Hayatım değil oğlumun hayatı ama bu geçici bunu anladım evet öleceğiz ama yaşıyorsak ta hala bir umut var herşey için :) bence senin de beyninde bir yerde bunu engelleyen bir sebep var bunu kendin bul ve onu çöz kendi içinde emin ol gözün açılacak ve sen de tam olarak ne istediğini bilip o yöne gideceksin canım 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 163 göst.
10 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Linkin (20,562 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 117 göst.
23 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 516 göst.
23 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Miroskos (420 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 207 göst.