Iyi akşamlar kızlar tam 1 yıl 2 aydır 2. Cocuk istiyoruz fakat olmuyor öncelikle elbette Rabbim dilemezse olmuyor herşeyin vakti zamanı var sonrası tıp ve vesileler
Geçen sene ekim ayında karar verdik olmayınca ocak ayında doktora gittim bana polikistik over olduğumu tüp bebek harici bebegimin doğal yollarla olamayacağını söyledi devlet hastanesi olunca bunu dedi ve uzatmadi bende hemen özelden randevu alıp gittim çünkü oğluma evlendikten 4 ay sonra hamile kalmıştım ozeldeki doktorumda polikistik over olduğumu yumurtalarda yüksek derecede tembellik olduğunu söyledi çikolata, kahve,kola,paketli gıdalardan uzak olmami söyleyip sogan kürü önerdi ancak midemde reflu ve gastrit olduğu için cesaret edemedim, ancak diğer herşeye çok olmasada elimden geldiğince dikkat ettim o ay kliman ve çatlama iğnesi yapıldı ,ancak olmadı derken tekrar bir daha gitmedim deprem felan araya girince ağustos ayinda 2 kez devlet hastanesine gittiğimde değerlerim gayet iyi olduğunu polikistik over olmadığımı söyledi bu kiloda polikistik over olman çok zor dedi 59 kiloydum polikistik over varmıydı yoksa vardı geçtimi inanın bilmiyorum bende hiç bir problem olmadığını en son rahim filmi ve eşimin sperm testi olmasını söyledi ancak biz akışa bıraktık çok yorucu bir süreçti bu sürede oğlum sürekli ağlıyordu neden kardeşim yok diye 4.5 yaşında eylül ayında kendimi zorlayıp 10 gün boyunca sabah akşam sogan suyu içtim yalnız yapmadan önce kan değerlerime baktirdim prolaktin yüksek olan içemiyor çünkü gayet iyiydi o ay inanılmaz akintim oldu hayatimda olmadığı kadar içim temizlendi sanırım hatta regle yakin test yaptım 3 saat sonra bildiğiniz 2. Cizgi çıkmıştı öyle sevindikki ama malesef regl oldum ekim ayında netten arastirdim femara klomenden daha etkili olduğu yumurtanın kaliteli büyümesine yardimci oldugu bu ilacla cok fazla hamile kalanlarin oldugunu okudum gunlerce arastirdim ovuslayon testi yapiyordum zaten son 3 aydir famera ictigim zamanki gordugum piki hic bir zaman gormedim adetimin 4. Gunu famerayi kullanmaya basladim 3 gun sabah aksam ictim yumurtlama gordum ovulasyonla ondan önceki aylar bazen 1 saat bile af edersiniz kalcamin altına yastık katip bekledim ama ekim ayında famera ictigim de hiç öyle birşey yapmadım takmayacam dedim elimden geldiğince de çocuk düşünmeden oldu derken regle yakın aşırı akıntı oldu regl geliyor dedimki gelmedi gecikmenin 1. Günü yaptım hiç birşey yoktu 2. Günü tekrar yaptım ve ben şok 3 dk içinde 2. Silik çizgi oluştu tabi inanamadım kaç tane test daha yaptım inanın saymadım hepside silik çizgiydi bugün kan verdim ve hamile olduğumu öğrendim hamd olsun Rabbim isteyen herkese hayırla sağlıkla nasip eylesin inşallah belki burdan isteyen birilerine bir nebzede olsa faydam olur diye yazmak istedim her ay onlarca yorum makale okudum sonunda Rabbim nasip etti rabbim dileyen isteyen herkese nasip eylesin inşallah
Sağlıkla kucağına al ben iki çocukta da çat diye hamile kaldım adam ceketini attı kaldım misali
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Pcos olanlar lar da yılmasın bende de pcos varmış ilk çocuğumu doğurduktan sonra öğrendim zayıflaman lazım normal şartlarda gebe kalamazsın yumurtaların tembel dedi şaka gibi ama o an bile hamileymişim ne yazıkki düşük yaptım o düşüşün üstüne de istemedim ama allah nasip ederse oğlum 4 yaşına geldiğinde istiyorum 2. Anneliği tatmak. Yılmamışsınız tebrik ederim
Hiç istemeden tek korunmadan hamile kalmayı başaran ben sessizce postan çıkıp Rabbim isteyene nasip etsin diyorum sagliklica kucağınıza alırsınız inşallah
408,403 soru
12,270,128 cevap
37,571 kullanıcı