0 oy
110 göst.
Diğer kategorisinde (1,538 puan) tarafından
Normalde de çalışıyorum zaten. Bebeğim var 20aylik o uyuyunca direk uyuyasim.geliyor napsam.motive olurum çok üzülüyorum atanmak istiyorum 

4 Cevaplar

0 oy
(2,529 puan) tarafından
Motive edici vidolar kullanıyorum Trendyol sepetimi doldurdum aldığımı hayal ediyorum öğle öğle günlük azda olsa çalışmaya çalışıyorum 
(2,119 puan) tarafından
Çok mantıklıymış sepeti doldurmak :) ile yarıyormu
(2,529 puan) tarafından
Valla bende yarıyor böyle mesala ders verdiğimi hayal ediyorum kendimi onlukle tahtanın önünde hayal ediyorum
(2,119 puan) tarafından
Hadi inşallah bende açıktan okuyorum inşallah kpss yede hazırlanırım
-Reklam-
0 oy
(361 puan) tarafından
Benim bebeğim de 14 aylık ve bende çalışıyorum öğretmenim. İnan akşama kadar kafam çok dolu oluyor. İşten gelince yemek süreci zaten ek gıda ile sıkıntı yaşıyoruz zar zor yediriyorum. Onu peşinden koş sonra 9 bucuk yatırma süreci falan geliyor o uyuyunca sanki benimde böyle uykuya ihtiyacım var gibi hissediyorum. Gece tekrar kalkıyor acıktığı için. Enerjim bitiyor gibi hissediyorum. Kpss için tam her şey hazır kitaplar işte video bilmem ne. Ortam hazır yani. İlham gelmesi lazım güç lazım :) gel kız birbirimize destek olalım. Bir yerden başlayalım. Süper güçlü anneyiz biz :) 
(1,538 puan) tarafından
Ya ne öğretmenisin yapabiliriz aslında ama benim kız 11/12den önce uyumuyor benim kitaplar bile sandıkta eve geçip onları cikartayim.salo.gun yada Çarşamba senin çalışma saatlerin nasıl buraya girip motive edelim
(84 puan) tarafından
Maşallah sen hem çalışıp hem çocuk bakıp nasıl bide kpssye çalışıcan ki :) bence o iş olmaz ya işi bırakıp kpss çalışıcan ya da kpssden vazgeçip işine bakıcan:)
(84 puan) tarafından
Ücretli öğretmenlik yaptım bende ama kpss çalışıcam diye 2 yıldır gitmiyorum çünkü hem çocuk hem iş hem ders çalışmak imkansız
(361 puan) tarafından
Bende şuan ücretli öğretmenlik yapıyorum. Sınıf öğretmeniyim.
Pembikmor : daha başlamadım ama en kısa zamanda başlayacağım inşallah. Benim bebiş erken yatırıyorum ama gece yine uyanıyor maalesef karnı acıkıyor mama veriyorum. Sallıyorum tekrar yatırma derken zaman geçiyor. İlla her gün değil ama haftada 3 4 gece ayırmak istiyorum vaktimi kpss ye. Her şey zaten motive ile başlıyor. Evet zor olur hem çocuk hem iş hem ev ama bir şekilde boş olmaktansa bir şeyler öğrenip bilip sınava girmek hiç yoktan iyidir diye düşünüyorum
Myss : evet belki haklı olabilirsin ama yapılmayacak şey değil diye düşünüyorum. İnsan isteyince her şey oluyor. Güzel yerlerde olmak için biraz çaba harcamalıyız. Gayret olmadan bir şey olmuyor maalesef. Rabb'im en güzel kapıları hayırlısı ile açsın hepimize inşallah
(84 puan) tarafından
Tabiki gayretle olacak şey ama 3 4 gece 1 2 saatle yeterli olur mu ki tabi senin temelin sağlamsa olur bilgilerin hala aklındadır belki ama değilse 2. Dönem çalışmayı bırakıp tam gaz kpssye çalışman çok daha verimli olur
(361 puan) tarafından
Temelim var, kaç yıldan beri sürekli aynı şeyleri tekrar ediyorum. Aradan birkaç sene geçti ama okuyunca hatırlıyorum mesela. Tekrar yapmak gerekiyor. Temeli olmayan biri için evet zor olabilir. Öğlen 12 evden n çıkıyorum eve 7 bucğa gelirken geliyorum. Ki işten çıksam bile evde çocukla olmuş olacağım ev işi falan derken o ders çalışma düzeni olmayacak maalesef. Ancak geceleri bu imkan mevcut. Evet konularının hepsini bitiremem ama neresinden tutsam ne kadar bilgi bilirsem kârdır diye düşünüyorum. 2 senedir giriyorum boş giriyorum kpss ye. Hamilelik süreci oldu doğum süreci oldu falan derken çalışamadım. Boş girmek çok tuhafıma gitti. En azından bir şeyler yapabileyim. İnsan isterse her şey olur. Yeter ki o istek olsun. Azim olsun.
0 oy
(84 puan) tarafından
Bunun tek çaresi var ev işini yemeği salmak geçen yıl öyle çalıştım bakalım belki atanırım. Olmazsada bu yıl yine evin hali perişan olacak :))
0 oy
(1,421 puan) tarafından
Ev işlerini minimalize etmeden zor. Ev işiyle cocukla yorulmayın ki gece ders çalısabilin.  Ben evi baya baya bırakmıştım. Keyfi hiç dışarı çıkmadım telefon görüşmesi bile yapmadım ailemi tembihledim kısa ve öz konuşup kapatıyorduk bana havadis olay anlatmayın dedim. Hatta bir gün ablam yanıma geldi sana bişey soylucem söyleme sınavdan sonra gel dedim gülüyor falan çok önemli ama  öyle söylemişti yani. Dış dünyanın beni meşgul etmesine izin vermedim zihnimi duru tuttum 
(216 puan) tarafından
Atandınız mı
(1,421 puan) tarafından
Çok şükür 2 yilimi doldurdum görevimde

İlgili bir soru bulunamadı

406,266 soru

12,180,708 cevap

36,679 kullanıcı

...