0 oy
136 göst.
Diğer kategorisinde (5,327 puan) tarafından

image

icim dışım çıkana kadar ağlarım ahhh ne izlemiştim yaaaa. 

3 Cevaplar

0 oy
(4,383 puan) tarafından
Al benim gibi Bi gece kuşu daha benimki 12 de uyudu ama bu saat oldu ben ayaktayım bu uykusuzluğa artık çözüm bulmam lazım resmen hayatı tersine çevirdim ya 
(2,694 puan) tarafından
Ne kadarlık, ben şu an sinir krizine girmemek için burda takılıyorum:)
(5,327 puan) tarafından
Unisom  diye bi ilaç var kız ondan al çok ise yarıyor benim masal uyumadı ondan ayaktayim o erken uyudugunda benim uykum olmadığında direk o ilacı iciyorum 15dakika ya uyuyakaliyorum :)
(4,383 puan) tarafından
Benimki 21 aylık canım ☺️
Melek bitkisel mi o ilaç emzirirken alınıyor mu gerçi minik adam emmeyi bıraktı gibi günde 2 3 kez bazen 2 kez falan anca geliyo ya da ben diyorum öyle tamamen kessem de olacak gibi valla hasta oluyorum ilaç alamıyorum emmediği halde olan bana oluyor oluyorsa alayım o ilacı valla resmen uykumu kaybettim 2 3 saat uyku ile tüm günü geçirip sabaha kadar da oturuyorum böyle
(2,694 puan) tarafından
Bende canım kızım uyumuyor yoksa ben hiç beklemez uyurum da uyku sorunu kızımda var hatta ben onun için yazdın sandım:)
(5,327 puan) tarafından
Bizim doktor masal için verdi çeyrek tablette ben onun için kullanmıyorum açıkçası kendim için kullanıyorum.d
(2,694 puan) tarafından
Valla bizim ihtiyacımız var sanırım ne eşim uykusunu alıyor ne ben ne de kızım gece olunca farklı aile oluyoruz gergin huzursuz::))
(5,327 puan) tarafından
Gecen hafta o tabletten aldım iki tane aksam 7de yattim sabah 9dur uyandım ama o kadar iyi geldi ki herkesin evinde bulunmalı.d
(2,694 puan) tarafından
Ama benim kızım en az 10 defa uyanıyor kız uyanamazsam nasıl olcak :))
(4,383 puan) tarafından
Aynen peki baygın mı oluyosun yani çocuga bakmak için falan kalkabiliyor musun ilacı alınca o da önemli
(5,327 puan) tarafından
Hizli uyumanı sağlıyor canim sadece uyanınca hafif sersemlik oluyor tabi
(4,383 puan) tarafından
Peki gece çocuk ağladı falan duyabiliyor musun onu soruyorum canım
(5,327 puan) tarafından
Duyuyorum canım
(4,383 puan) tarafından
O zaman alabilirim ☺️
-Reklam-
0 oy
(2,694 puan) tarafından
Bnde izlesem ve ağlasam şöyle hıçkıra hıçkıra, rahatlar mıyım acaba:)
(5,327 puan) tarafından
Rahatlarsın ciğerin çıka çıka ağlasam keşke :(
0 oy
tarafından

Tek değilmişim uyumak istiyorum 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 187 göst.
14 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Mslcns (5,327 puan) tarafından soruldu

411,410 soru

12,384,522 cevap

43,429 kullanıcı