0 oy
138 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bir arkadasim var telefonla arıyorum açmıyor ama whatsapta çok güzel konuşuyor benimle geçen gün önemli birşey oldu aradım açmadı sonra whatsapa girmiş siz boyle arkadaşlara arkadaş dermisiniz telefonda konuşmayıp aramayip sadece whatsap sanal alemde takılan 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende konuşmaktan çok hoşlanmiyorum mesaj atarak daha rahat konuşuyorum arkadaşlarımla 
-Reklam-
0 oy
(14,151 puan) tarafından
Ben.cok farkli dusunuyorum ya mesela kimisi iste yogun ama.olsun diye bakar ben oyle bakmiyorum.eger gercekten biriyle samimiysem ben ben de ygunum.zaman ayiriyorsam ariyorsam oyle olmali samimiyet benim.iicin baska bir sey oyle 1 ay arama sorma sonra samimiyiz 
0 oy
tarafından
Sevmiyor demekki sesli konuşmayı 

Karşımdaki nasıl takiliyorsa bende öyle aramayı seviyorsa ararim o beni arar mesajla konuşmayı seviyorsa sadece mesajlasirim 
0 oy
(5,312 puan) tarafından
Sevmediğim kişilere çok yaparım yasa cidden canım skkindir o sira konuşmam anlatamadigim illaki sorunlar oluyor girerim yazmam
0 oy
(657 puan) tarafından
Ben calisirken oyleydim acikcasi cunku eski isimde surekli telefondaydm o yuzden bunalmistim konusmaktan

İlgili sorular

+2 oy
10 cevap 312 göst.
0 oy
3 cevap 280 göst.
22 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,990 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 196 göst.
30 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Hatice061987 (2,516 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 629 göst.

Kategoriler

1,491,960 soru

24,378,949 cevap

348,561 kullanıcı

...