Kendimden şüphe duyuyorum kızlar artık bıktım Allah affetsin ne yapacağımı bilmiyorum kızım 3 buçuk yaşında beni emmedi ne yaptıysam olmadı sütumun tadı da acı değildi niye emmedi bilmiyorum ikinciye hamile kaldım 9 ay emer inşallah diye diye geçti oda ölü doğum oldu onuda emziremedim şimdi oğlum 3 aylık emmiyooor delirecek duruma geliyorum şarkılar söylüyorum hoplayıp zıplıyorum süt alerjisi var diye diyet yapıyorum hicbisey yemiyorum inanın yüzüklerim parmağımdan düşmeye başladı epey kilo verdim onun için çabalıyorum ama yok buda emmiyor çocuğu kucağına koşa kosa gelip yatıp cap cap emen bebeklere hep heves ettim ben çocuklarımı emziremedim emziremiyorum artık ağlıyorum dua ediyorum çıldırmak üzereyim eridim bittim artık ya çevre baskısı bı yandan ilkini emzirmedin bunuda emzirmeyecenmi çabala uğraş mama verme vs vs diyorlar lafda anlatamıyorum
Benim iki çocuğumda emmedi 3. Ayda tedavi başladı maalesef yenemedik mamaya başladık omu da içmedi sadece uykuda içiyordu şimdi 8 aylık hala öyle
1,502,602 soru
24,534,215 cevap
360,111 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın