0 oy
281 göst.
Diğer kategorisinde (687 puan) tarafından
Kizlar nasil uyutuyorsunuz bebekleri uuutmasam asla uyumsz sallyoeum ayakta mecbur dizim rahatsiz mahvoldum bu saat oldu uyumuyor uykuszluktan yorgunltan heryerim agriyor oturdum agladim artik 

4 Cevaplar

0 oy
(8,378 puan) tarafından
Sallamayı bıraksan uyku gerilemesi var o ayda zaten mamasını içir ya da emzir yerine koy
(687 puan) tarafından
Yapmadimmi saniyorsun canim ama asla uyumuyor agliyor aşiri sinirli birsey oldu anlamiyorum kendi kendine dalsin istiyorum ama asla uyumuyor hele kucakta beşikte ztn gazliydi ufakti ozmndan ay iydi kucagimda emzirme poziyonunda ciglik atardi dogru duzgun emmedi bile
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim oğlum bir yaşında hala sabaha kadar ayağımda sallıyorum bırak yerine ağlar susar alışır diyorlar ama iki yaşında ki kızımın uykusu yeni düzene girdi sesten o da etkileniyor mecburen sallıyorum sabaha madar tabi her yerim ağrıyor sabah acayip gergin oluyorum maalesef ne zaman düzene girer bilmiyorum Rabb'im selamet versin herkese bütün annelere Rabb'im yardım etsin 
(687 puan) tarafından
Evet canim geriliyorum agliyorum ufacik ne diyimki anlasin bebek daha ben burda yarildm artk eşimin rahatligi deli ediyor ayri ne var ondan diyor uyur daha diyor kendi gitti uyudu uykuszluga alistm bir sekilde zorlansamda artk sallarken bn uyyorum ama canim kalmadi oynuyoruz tüm gün bakmak cok kolay geliyor sinirm zipliyor oyle yaptkca
0 oy
tarafından
Ben en azından uykuya geçişini kolaylaştırmak için iyi geceler damlasını deniym diyorum bakalım 
(687 puan) tarafından
O nasil birsey zarari varmi canim
tarafından
Yani bildiğim kadarıyla bitkisel bişey melise papatya falan var içinde daha bakicam bende tamamen etkili değil ama en azından uykuya gecisi kolaylaştırıyor diyorlar
tarafından
İnan benim de eşim çok gamsız sağolsun yardım etmez iki çocuğu tek başıma büyütüyorum resmen bende 22 yaşındayım iki sene üst üste çok zor oldu psikologa gitmek istedim eşim iyisin iyisin deyip duruyor ne yapacağımı şaşırdım valla bende
(687 puan) tarafından
Masallah canm adamlar gamsiz onu anladim artk yani yarfim etmese sadece anlasa bile yetcekte yok iste degismezler
(687 puan) tarafından
Misa dedinde kizimin adini melisa koydum sakin olur diye masallah coo sakin bugun burnum kan icinde koydu altini alirken cok hareketli:))
0 oy
(14,432 puan) tarafından
Canım nazar ayeti Nebe süresi dinlet daha rahat uyuyr 
(687 puan) tarafından
Tamam canim allah razi olsun ay konusmak iyi geldi içim rahatladi

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 150 göst.
29 Kasım 2023 Diğer kategorisinde ElaLii (687 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,195 göst.
19 Mart 2024 Diğer kategorisinde MehSinOz (503 puan) tarafından soruldu