Öncelikle bildiğim yerden yorum yapmak istiyorum doktorun verdiği ilaçları düzenli olarak kullanmanız gerek, hiçbir ilaç sizi 15 günde toparlamaz. Antidepresan ilaçlarından en az 1 ay sonra tam anlamıyla fayda görmeye başlayacaksınız. Siz çok erken bırakmışsınız, kaldı ki o ilaçlar bir anda kafanıza göre bırakılmaz tedaviniz bittikten sonra azaltarak bırakmalısınız. Onun dışında sizi anlıyorum depresyon maalesef böyle bir şey, insan yemek yemek bile istemiyor kendim de yaşadım biliyorum. Ama biraz gayret etmek gerek biraz kendinizi birşeyler yapmaya zorlamanız gerek. Sonuçta o evin sorumluluğu büyük ölçüde sizin üzerinizde, ev işlerinizi kendinizi daha iyi hissettiğinizde yapmaya çalışın. Her gün 15 dakika bile olsa bebeğinizi alıp bi bakkala markete yürüyüşe çıkın. Bütün doktorlar mutlaka yürüyüş yapılması gerektiğini söylüyor hava değişimi ortam değişimi için. Saatlerce dışarda kalmanıza gerek yok 15 dakika bile çıksanız sizin için kârdır havalı kapalı diyr eve kapanmayın. Kendinize haksızlık etmeyin giyim kuşam konusunda beğenmiyorsanız 1 2 parça yeni kıyafet edinin motive olmak için kendinizi ben güzelim ben iyiyim iyi olacağım şeklinde telkin etmelisiniz bu yazdıklarım bir psikoloğun önerileri. Zor biliyorum ama geçecek emin olun. Sadece biraz kendinize yardımcı olmalısınız. Geçmiş olsun Allah şifa versin.