0 oy
81 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2 puan) tarafından
Arkadaslar morelim acayip bozuk yatamiyom dusunmekten mahf oldum 5 yasindaki oglumun boynunda beze var 3 tane daha once troidi yuksek cikmisti boynuna ultrasyonla baktilar troid iltihabi demisti ama bezeler yoktu yeni fark etim  boyle biseyle karsilasan varmi bana yardimci olurmusu uz  cuma gunune ramdevum var bekliyemiyorum

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Beze değildir canım o noduldur

Biopsi yaparlar milimine bakarlar ona göre ameliyat derler tahminim çünkü büyümesi sıkıntı 
-Reklam-
0 oy
(1,764 puan) tarafından
Hasta oldu mu bu ara tam olarak nerede
(2 puan) tarafından
Suan grip cene altinda hemen
(1,764 puan) tarafından
Lenf bezide olabilir  tiroid de olabilir oglumda cok var lenf bezi siskinligi ama hasta diyorsun hastayken zaten onlar siser ama mutlaka doktora goster
(2 puan) tarafından
Gosterecem cuma gunune endokrinede alacam yarin ama uyyamiyom sanki dunyam basima yikilmis gibi ztn zayif yemek yemiyo ustune iki aylik bebegim var pskolojim hic iyi degil
(1,764 puan) tarafından
Hayır sakin ol benim oglumda sagda solda aşırı var hatta 3 kere belli araliklarla ultrason  çekildik reaktif yazdigi icin enfeksiyon kaynakli dedi cocuk doktoru içime sinmedi kulak burun boğaz doktoruna gittim oda aynısını dedi zamaninda hasta olduğunda öyle sismis kalmis dedi boyutları büyük ve biyopsilik boyutta sen düşün 3 cm e yakın yine içime sinmedi cocuk hemotoji ve onkoloji götürdüm oda sonuclara bakıp eliyle baktı bisey yok dedi ve bizde baya var ve dışarıdan da cok belli
0 oy
(1,717 puan) tarafından
Öncelikle senin sakin kalman lazım ki çocuğunda senden negatif enerji almasın yazdıklarına baktım biraz troid nodülü çene altında olmaz diye biliyorum boyunda kelebek gibidir büyük ihtimalle lenf bezleri şismiştir yada yağ bezeleridir bence korkulacak birşey yok ya Allah büyük 

Ben troid kanseri geçirdim mesela benim hiç troidlerim yükselmedi hamileyken kitle bogazımda görüldü ve doguma kadar da durdu her ay da kan tahlili yapıldı ama hep saabitti ama bogazım gittikçe şişti dogumdan sonra gittiğimde diğer tarafta da oldugunu söyledi beklememi 6 ay sonra gelmemi istedi ki kızımı sütten kesip gidip amelyat olmuştum benim nodüllerim bogazımdaydı çene altında değildi 

Umarım yardımcı olmuşum dur çok çok geçmiş olsun Allah'ım Şafii ismi yüzü suyu hürmetine şifa versin amin ❤️
0 oy
(2,061 puan) tarafından
Canm onlar lenfler dir bizde geçen hafta gittik hastaneye benm postlarımı oku

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 27 göst.
28 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Dilaneymenm (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 156 göst.
18 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hicrannn (1,195 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 182 göst.
11 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minnakmucizelerim (175 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 86 göst.
8 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nilayksa (1 puan) tarafından soruldu

405,555 soru

12,151,222 cevap

36,569 kullanıcı

...