0 oy
253 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (33 puan) tarafından

Hanımlar kaç takım eskittim sayamadım artık makinaya giren küçülüyor resmen.. Yok mu şöyle güzel çekmez dediğiniz bi nevresim onu alayım. Çamaşır makinasına girince çekmesin rengi solmasın ama kaliteli bişi olsun.

17 Cevaplar

0 oy
(12,948 puan) tarafından
Kacta yikiyosunki
(33 puan) tarafından
30 derece
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tac marka ama yikama kosullarina gore yika
(33 puan) tarafından
bakıcam canım saol
0 oy
(5,477 puan) tarafından
Kaçta yikiyordum ki canım yanlış yıkamadan da olur ne karışımı oda önemli psmukmu polyester mi
(33 puan) tarafından
30 derece bilmiyorum ki
0 oy
tarafından
Yıkama koşullarına göre yıkadığında böyle bir sorun yaşamazsın canım. 30 yıkanıyor genelde nevresimler. 
(33 puan) tarafından
öyle yapıyorum :(
tarafından
Allah Allah. Markası ne ki? 2 senedir hiç başıma öyle birşey gelmedi.
0 oy
(135,779 puan) tarafından
kac derecede yikiyon
(33 puan) tarafından
30 derecede
0 oy
tarafından
Bunu. İçin %100 pamuk alman lazım benim teyzemin oğlundan almıştım 9 yıldir her kış kullanıyorum hala bir yıpranma yok 
(33 puan) tarafından
dikkat edicem canım teşekkürler
0 oy
(4,507 puan) tarafından
Kaç derecede yikiyorsun ki ben madamcoconun aldım kaç yıldır kullanıyorum ekstra başka markalarda kullanıyorum hiç çekme olmadi
(33 puan) tarafından
30 derecede yıkıyorum bazen de 40
(4,507 puan) tarafından
Doğru yikiyorsun kumaşta sorun var. Taç ve özdilek, madamcoco bunlara bakabilirsin
0 oy
(1,302 puan) tarafından
Ahaha bende salan var istermisin yikadikca saldı xxxxxllll oldu resmen ya bende çeken bişey arıyorum bıktım artık yatağa resmen bol geliyo gidip yeni yatak alıp büyük ona taksam mantıkli yatağa gore diktirdik saldı kendini 
(33 puan) tarafından
ahaha ilginçmiş buda
0 oy
(1,052 puan) tarafından
Bende 40 da yıkıyoruz sıkıntı olmadı ama renkleri soldu yenisini almaya da gönlüm el vermiyor zaten dönüşümlü kullanıyorum 
(12,948 puan) tarafından
Kiz 1 tanemi varki
0 oy
(2,256 puan) tarafından
Kaç yıldır nevresimleri mi değişikli kullanırım hiç çekmedi daha ya , kaçta yıkatıyorsun
(33 puan) tarafından
30-40 canım
0 oy
(29 puan) tarafından

Benim bütün nevresimlerim puffy canım daha bi tane çeken eden olmadı sen nereden aldında bu kdara sıkıntı yaşadın ki?

(33 puan) tarafından
Yıkayınca sorun yaşamam yine di mi bak nolur valla bıktım :(
(29 puan) tarafından
Yok canım yaşamazsın üzerlerinde kaç derecede yıkanacağı falan yazıyor zaten paketinde vs ona göre yıkarsan hiç bişicik olmaz
(33 puan) tarafından
Ben bi model bakıp beğeneyim sitelerinden o zaman ya teşekkürler
(29 puan) tarafından
Rica ederim canım bak tabii çok hoş modelleri var
(33 puan) tarafından
Sipariş verdim bile iki takım fiyatlarıda cidden güzelmiş boşuna bunca zaman saçma yerlerden almışım :( Çok sağol valla ya :D
0 oy
tarafından
90 da yıkayan ben ve hiç çekmeyen nevresimlerim ben renklileri bile 60 da yıkacam neredeyse ne 30u bacim
(33 puan) tarafından
çektikçe böyle denedim ama işte.... kalitesizler demekki
tarafından
Bir kare kaliteli alacaksın sağlam olucak ucuz malın zararı daha çok olur der babanenm
0 oy
(88 puan) tarafından

bende de bir sürü puffy takım var hiç sıkıntı yaşamadım gönül rahatı ile alınabilir

(33 puan) tarafından
evet yukarıdaki arkadaşda önerdi kesinlikle bakıcam teşekkürler
0 oy
(4,224 puan) tarafından
Nevresim hep Özdilek alırım daha küçülen olmadı 60 derecede yıkıyorum
(33 puan) tarafından
teşekkürler
0 oy
(454 puan) tarafından
Ben 60 da yıkıyorum ama hiç çekme olmadı sadece bı tanesi soldu diğerleri aynı ne çekme nede solma olmadı benimkide marka filan değil ama iyi yinede
0 oy
(1,880 puan) tarafından
Benim hiç çekmedi 8 senedir makineyle ilgili olmasın pazar malı da var english home taç yatas hepsin den var bence makine den olabilir hep çekiyorsa 
0 oy
tarafından
Ben 30 da yıkıyorum hiç çekme olmadı 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 197 göst.
0 oy
35 cevap 4,747 göst.
25 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Ozgen (1,024 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 43 göst.
18 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hirammm (67 puan) tarafından soruldu