0 oy
163 göst.
Diğer kategorisinde (2,494 puan) tarafından
az önce kızımın şişme montunu yıkadım ama içindeki elyafları dağılmış kızlar bi yere toplanmış mont ince kalmış nasıl düzelir bilginiz varmı

8 Cevaplar

0 oy
(13,304 puan) tarafından
Yorgan programında mı yıkadın
(2,494 puan) tarafından
hayır canım kendi montumuda kizimin montunuda hep günlükte yıkıyodum ama ilk defa böyle oldu
(13,304 puan) tarafından
Elinle did elyafları ama pek işe yaramaz. Bu tarz şeyler yorgan programında yıkanır.
-Reklam-
0 oy
(5,455 puan) tarafından
Geçmiş olsun :) 

Ben montları soğuk suda ve neredeyse sıkma yapmadan yıkıyorum. Daha sonra kurutmaya atıp hassas programda 3 kere falan baştan başlatıp kurutuyorum ve her bir montu ayrı ayrı atıyorum böyle. 
0 oy
(4,389 puan) tarafından
Çubuk var mı yoksa oklavayla döv montu belki açılır bilemiyorum aklıma başka birşey gelmedi 
0 oy
(269 puan) tarafından
Kızımın yer minderi vardı makinaya atmıştım. Dediniz gibi oldu kaynanam geldi yorgan ignesiyle büyük iğneler varya onlarla düzeltti oldu ama  delik yapan yerler  de kaldi
0 oy
(10,489 puan) tarafından
Sıkma yapmadan yikatman lazım di düzelir mi bilmiyorum iyice silkele yeleği sonra askiya as o şekilde kurut 
0 oy
tarafından
Geçen Instagram da bir video gördüm saç kurutma makinesiyle birşeyler yapıyordu dur bı bakayım kaydetmiş sem linkini koyarım buraya 
0 oy
(1,087 puan) tarafından
3 tenis topuylabirlikte atın makineye varsa kurutmaya da
0 oy
(33 puan) tarafından

koluna fön makinesi tutun şişsin o çalışırken de üstüne oklavayla vurun eşitleyin. instagramda görmüştüm :D ama soğukta çalıştırmayı unutmayın 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 92 göst.
1 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Gurbett (354 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 270 göst.
25 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,414 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 108 göst.
25 Ekim 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hicrannn (1,227 puan) tarafından soruldu

411,512 soru

12,388,122 cevap

43,633 kullanıcı

Kategoriler

...