Kızlar kaynanmla tartıştım görümcemin 2 çocuğu cocklarmla oynamaya geldiler 1 saat falan çok hğzel oynadılar gittiler
Ondan sonra görümcemin oğlu geldi tekrardan dediki yenge ananem kızını çağıryo bnde çık kızım yemek falan verck herlde dedm
Ondan sonra kızım bi geldi ağlamaktan maf olmş noldu dedm meğersem kaynanam kızımı cağırdı demişki sen bu çocklaro evden kovdun hep böyle yapıyorsun geçen günde kovdun senin yüzünden halan oğlunu dövdü halbuki yk öyle bişy kızım kovmadı daha 8 yaşında kızım böyle sorguya çeker gbi yaptiği için zorıma gtti aldım kızımı çıktm yukarı çocklara dedm neden yalan söyledinz kızım sizi kovmadı dedm snra kaynanam bagırdı niye harlıyon dedi böyle anne dedm yaptiğin doğru bişiy mi kızımı neyle suçluyon dedm yk senin yüzünden halan dövdü oğlunu falan ayıp dğl mi dedm bana bi saldırdı yk o benim torunum sen kim köpeksin sanane ****** git bu evden dedi şmdi senin saçını başını yolcam dedi bnde deedm sana karşı saygısızlığımı bozmak istemiyorum ama bundan sonra kızımın bahanesi yl dedm sinirden elim ayağım titriyo siz olsaydnz napardnz