Kızlar bebeğim 1 hafta önce boğazları kızardığı için antibiyotik kullandık yani hastaydı antibiyotik bitti bir sorun yok ama dün gece ağlama desem ağlama da değil bağırma birşeyden huzursuz sürekli durmadan sallanmak istiyor sallamaktan ayaklarımın arkası şu topladı artık
Bugün de ne yaptıysam asla uyumuyor 20 dk anca uyuyor akşamüstü 4 te ağlamaya başladı kafasını kaldıracak hali yok sürekli bir yerlere çarpıyor çünkü uykusu var acıktı diye yemek yaptım yemedi unuttum daha 20 dk önce uyandı ağlayarak
Kabız değil gazı yok ama ayaklarını çekiyor sürekli her gün akşam yıkanır hasta diye yıkamadım acaba ondan mı diyorum ama doğalgaz daha gelmedi elektrikli ısıtıcı ile ısınıyoruz ve çok soğuk hava hasta olur diye korkuyorum bilemedim bir şey yoktu dün gece meyve yerken videosunu paylaştım ne olduysa o saatten sonra oldu bilmiyorum ama nazara çok inanıyorum nazar duası açtım onunla birlikte uyudu ama tekrar aynı ne yapmam gerek
Yıkayıp ayaklarına vicks baby rub ile acı elma yağı sürmeyi deneyeceğim inşallah iyi gelir