0 oy
86 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (742 puan) tarafından
Kizlar evde nasil balgam söktürebilirim buharlı banyoda yikadim baya durdu ama cikmadi bildiginiz yöntem var mi

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Oksururken bol su vermek kusup çıkarıyorlar 
(742 puan) tarafından
Hep iciriyorum zorluyor ama yok cikmadi
tarafından
Göğsüne ve sırtına sıcak havlu koyun rahatlatır.  Midesini bulandırıcak herhangi bişi de yedirebilirsiniz anlık. Zeytinyağı flan gibisinden
-Reklam-
0 oy
(440 puan) tarafından
İhlamurdan buhar yapmayı dene 
(742 puan) tarafından
Bu ev içini nemlendirmek için kullanilan cihazlar var ya adini unuttum  onlarla olur mu ki kaynatip icine koysam
(440 puan) tarafından
Bilmiyorum orasını sıcak su konulmaz diye biliyorum bende kullanıyorum ama uyurken baş ucuna koy takipte ol bence
0 oy
tarafından
Nebülizator içine yüzde 3 değerinde serum suyu sıkıp günde 1 kere ondan 5 ml buhar canım normal izotonik te sabah akşam ama balgam ağırda ilaç verir doktor 
(742 puan) tarafından
Sizin kullandığınız nebulizator var mi bende büyük olanlardan var küçükler işe yariyor mu merak ettim
tarafından
Evet canım ben nexus kullanıyorum ev içi olan hava nemlendiricisi ona bilet konulmaz damla filan oluyor işte anca

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 29 göst.
29 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Alpingo!!45 (742 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 59 göst.
14 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Htcmrkc (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 357 göst.
7 Aralık 2024 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,795 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 44 göst.

411,566 soru

12,389,683 cevap

43,719 kullanıcı

Kategoriler

...