0 oy
204 göst.
Diğer kategorisinde (440 puan) tarafından
Bebeğin uyumasını mı bekliyorsunuz? Nasıl düzene sokabilirim tavsiyesi olan var mı? 

7 Cevaplar

+1 oy
(4,126 puan) tarafından
Namazını kılmaya gönlü olanın bir engeli olmaz diye düşünüyorum. Bebekler de sürekli ağlamıyor ki yanii yemek yiyebiliyor uyuyabiliyorsak namazlarımızı da çok rahat kılabiliriz. En fazla kaç dk sürer ki. Evinizde duaların yükselişi meleğinize huzur sağlık verecektir, nefsinize yenik düşmeyin ♥️
-Reklam-
0 oy
(365 puan) tarafından
Bebek kaç aylıkki ben de kılıyorum bir sorun yaşamadım 
0 oy
(20,727 puan) tarafından
Kac aylik ben abdest alirken geliyo suyla  oynuyo o oyuna dalinca abdestimi aliyorum namazi benimle kiliyo zaten biri 4 biri iki yasinda
0 oy
(1,010 puan) tarafından
Yeni dogan donemiyse.aglatmamak lazim ama 1 yas sonrasi biraz aglasin alissin farkina varmaya basliyorlar yanimda oturuyor benmki brni bekliyor.2 yastan sonrasi birlikte kilin.daha sonrasinda kilarken tepeye cikmaya basliyorlar zaten birlikte kiliyorsinuz :) 
0 oy
tarafından
Bnmki boynuma dolanyo sırtıma cikyo  itiyo cekistryo di baklm alisr insallh
0 oy
(2,483 puan) tarafından
İlk yeni zamanlarında öyle yatırırdım namaz kıldığım odaya beni girebileceği şekilde. bakınırdı ağlasa bile bozmazdım birakmazdım çünkü yapcak bişey yok. Şimdi 8 buçuk aylık artık yürüteçle önüme geliyo arkama geliyo vs. Hiç zorluk çekmedim ben yani şükür 
0 oy
tarafından
Yavaş yavaş kılarım önüme geçer ağırdan alırım böyle böyle şimdi 2 yaş oldu yanıma gelir kılar:))

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 337 göst.
11 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Babysmom (774 puan) tarafından soruldu
+5 oy
14 cevap 592 göst.
15 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Sinemmto (1,715 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 173 göst.
0 oy
3 cevap 105 göst.

Kategoriler