0 oy
193 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (698 puan) tarafından

Ya kızlar kaç gündür geceleri sürekli ağlıyor ne yapsam durmuyor ve 4.5 ta uyanıyor sallıyorum taaa gündüz olan kadar. Emziği bile düşse ağlıyor. Bu boyke değildi niye öyle oldu ya atağa mı giriyoruz ben korkmaya başladım :'(

7 Cevaplar

0 oy
(2,386 puan) tarafından
Hoş geldin 4.ay atağı malesef canım Allah yardımcın olsun 
(14,123 puan) tarafından
Ilkim zor buyudu de gaz kolik disler ataklar ikincim.7.5 ay uyudu dislere kadar simdi biri 2 yasindaa biri 4 hala bitmedi bak 2 yas sendromlu bi oglusum.var:)
(698 puan) tarafından
Amaa bak çok şükür geçmiş. Şuan 2 yaşında ve inşallah oda geçecek :)
Kız ben kendimi böyle avutuyorum napim :)
(14,123 puan) tarafından
Oyle zor ama saglik olsun hepsi surec iste buyuyorlar :)
(2,386 puan) tarafından
Bizim de 3.5 aylıkken başladı 5.ayına yakın bitti. Bu süreçte meme reddi uykusuzluk iştahsızlık her şeye ağlama uykuda bozulmalar gerilemeler her şeyi yaşaman mümkün canım. Allah kolaylık versin sabır versin ben oturup ağladığımı biliyorum. Hele destekçin yoksa ve hep teksen daha zor. Eşim mesaiye kaldığı gün cidden aşırı bitkinleşiyodum oğlum asla uyumazdı şimdi düzene girdi gibi yine bozulmalar yaşıyoruz dişi geliyor malesef :( gece keyfi 2 gibi uyuyor hayırlısıyla sağlıkla bir büyüseler
(14,123 puan) tarafından
Ben boyle soyleyince buyuyunce bitecek mi saniyorsun diyorlar:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Başka bisey var canım onda benimki de 3.5 aylık geceleri mışıl mışıl uyuyor 
(698 puan) tarafından
Benimkide öyleydi uyurdu çok güzel ama bı hafta fikandir böyle
(1,221 puan) tarafından
Atak her çocuğu aynı şekilde etkilemez ama bazıları ağır geçiriyo
(698 puan) tarafından
Sanki. Biz öyle olcaz ya :((
tarafından
Sende varmi huzursuzluk canım belki sende huzursuzluk negatif enerji varsa bebeye geciyordur
(698 puan) tarafından
Bende var maalesef
tarafından
Ben piskologa gittim canım doğumdan sonra o demisti bi bebek kalabalikta uyursa ordakilerin yorgunluğunu uykusuzlugunu alirmis
Eger bebekte huzursuzluk uykusuzluk olursa annesinin stresini huzursuzluğun negatif enerjisini alirmis piskolog doktorum demisti canım bana
0 oy
(2,583 puan) tarafından
Gündüz çok mu uyuyor veya gece uykusuna erken mi geçiyor, uykusunu aldığı içinde uyanabilir
(698 puan) tarafından
Uykusu var aslında. Gözünü açamıyor ama mızmız:(((
(2,583 puan) tarafından
Aç olabilir o zaman emiyorsa benimki de öyle sabaha karşı daha sık uyanıyor sütüm azalıyor herhalde çok emmek istiyor
0 oy
(3,089 puan) tarafından
Atak haftası bnm kide 4 aylık oldu bugün 1 kaç gündür habire uyumak istiyor rahatta uyumuyor salliyorm bide ağlama çıktı susmuyor 
(698 puan) tarafından
Benimki 12 gün var daha 4 e
Erken oluyor mu atak?
Aynı benimkide uyumak istiyor gözünü bile zor açıyor ama ağlıyor mızmız ve uyuyamiyor. Acaba hastaneye gotursemmi bilemedim . Eşim diyor normaldir ama bu bebek böyle değildi uykusu çok güzeldir duzenliydi. Akşam erken yatardı gece bikac defa kalkardı süt icjn hemen yatardı. O günleri özlüyorum:(
(3,089 puan) tarafından
Bizde erken başladı hayla devam hiç olmaazsa uyutur bırakıp iş yaparsm şimdi elimi çektiğim an kalkiyor
0 oy
(7,797 puan) tarafından
4 ay atağı. Sen bir de 10.cu ayda gör anne olduğuma bin pişman olduğum aydı çok şükür şimdi daha beterini yaşıyoruz 2 yaş sendromu :D level atlayarak gidiyoruz her bölüm daha zorlu. 
(698 puan) tarafından
10 bile yine seni tanıyor biraz da olsa derdini gösterir ama 4 çok küçük derdini ağlayarak anlatır
(7,797 puan) tarafından
Yok canım sebepsiz aglayislari oluyor genelde
(698 puan) tarafından
Yani kısacası biz artık eski biz olamicaz bidaha :))))
(7,797 puan) tarafından
Evet ergenlikleri daha kötüymüş onuda yaşayıp göreceğiz :)
0 oy
(3,439 puan) tarafından
Hoş geldin Uyku gerilemesi bizim tam 3.5 ayda başlayıp 5.5 da bitti zor ama geçecek 
(3,439 puan) tarafından
Bu arada bizde uykuya direnme uyumama uyusa bile 30dk bir uyanma şeklide idi. Bu 2 ayı koltukta oturarak 30dk bir uyanarak geçirdik gecelerimizi
0 oy
(19,902 puan) tarafından
4 ay atağı var. Ve zor. Oğlumda çok zor geçirdik. Kızım daha rahat geçirdi şükür 
(3,439 puan) tarafından
2nciler daha mı kolay oluyor lütfen moral verin bana jsjsjs hamileyim 10 haftalık ilkim o kadar zor bir çocuktu ki uykularım kaçıyor bu da öyle olacak diye :((
(19,902 puan) tarafından
Valla dostum ilk çocuğumda zorlandigimin yarısı kadar bile zorlanmiyorum çok şükür iki çocukla. Maşallah diyeyim ..moral olsun sana da . Ama tek sıkıntı ilkinde dışarı daha rahat cikiyodum. Bunda kolay kolay kendim çıkamıyorum dışarı. Oğlum da bebek arabasına binmek istiyo falan sıkıntı oluyo. Eşimle çıkıyoruz daha çok. Senin ilk çocuk kaç yasinda
(3,439 puan) tarafından
26 aylık kızım.  33 ay olacak aralarında inşaAllah ve kocaman bir maşaAllah diyorum kızına
İnşaAllah benim ikincim de uslu olur yemek yemeyen uyumayan bütün atakları zirvede yaşayan mizmiz ağlak çok çok zor dis çıkaran bir çocuktu dahada liste uzun ama kafanı şişirmeyeyim jsjsjs
(19,902 puan) tarafından
Benimki de öyleydi dostum. Bu daha zahmetsiz olur inşallah dua et☺️

İlgili bir soru bulunamadı

409,980 soru

12,326,600 cevap

39,106 kullanıcı

Kategoriler

...