0 oy
293 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

Bızımkıyle park bulusması yaptık :) bugun kahveyi burda içiyim dedım :) sizler napıyosunuzz

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
O zaman afiyet şifa olsun size anne kız keyfiniz bol olsun maşallah durukuşa ☺ 

Daha yeni kahvaltı yaptık birazdan kahve moduna geçerim inşallah 
tarafından
Dicle napıyor hulyaa bayadır konusamadık :) buyudu oda arkadas olmustur artık sana :)
tarafından
Büyüdü çok şükür teyzesi 2 buçuk yaşına girdi ☺ akşama kadar oyun yaramazlık peşinde çenesi de hiç durmuyor benden daha güzel konuşuyor artık ☺☺
Ayyy en iyi en güzel  arkadaşlarımızı doğurmuşuz gözde iyiki varlar ☺
tarafından
Gec konusanlar sonradan hiç susmuyolar zaten :D Rabbim güzel günlerini göstersın ınsaAllah
tarafından
Aslında geç konuşmadı ama boyle tane tane konuşması var görsen bir de annecim lütfen şunu yapar misin dediğinde ölüyorum bitiyorum ayyy Allahim ☺

Amin canım amin Allah razı olsun cümlemizin inşallah
-Reklam-
+1 oy
(135,787 puan) tarafından
durunun saci icin bisi kullaniyonmu hani gur olmasi icin falan
tarafından
Durunun saçı genetık kıvırcık kabarık aslında gür degıl kabarık oldugu ıcın boyle ama sacları uzamıyor dıye banyodan 2-3 saat once dıplere tatlı badem yagı ve cam terebentını akrısımı var onları suruyorum bende uzamıyo cunku :D
(135,787 puan) tarafından
yaa şimoşun cok az saci var bi gurlestiremedim bende care ariyom
0 oy
(1,289 puan) tarafından
Hele saçlara:))) nasıl tatlı maşallah 

Afiyet olsun canim

Bende içtim şimdi bol bol çamaşır katlamaca
tarafından
Allah razı olsun teyzesı ♥️

Aman o camasırlar hıc bıtmıyor ki kolay gelsinnn
(1,289 puan) tarafından
Öyle vallahi çamaşır bitmezmiş gibi bide perdeleri çıkardım temizlik loadingg
0 oy
(3,565 puan) tarafından

Kıvırcık yaa ☺️ bende büyüsün istiyorum biraz daha dışarda beraber takılacak kadar en azından 21 aylık henüz ağlama döneminde:D afiyet olsun canım. Biz evde pinekliyoruz hava soğuk diye:'(

tarafından
Kahvenın basını salıncakta ortasınj kaydırakta sonunu zıpzıpta bıtırdım :D kahve benı ıctı sankı :D arkadas olmadan 10 yasına gelse de olmayacaaak galıbaa
(3,565 puan) tarafından
Yaaaa gözde:)) hayal kırıklığını seninle beraber yaşadım şuan böyle hayal etmemiştim çünkü:))
tarafından
Vallahi uzgunum, kırk tane anlasma yaptım gıderken bak ben kahve ıcıcem sen oynucaksın dıye sonuc annneeeeğğğ tut benı anneeeeeğğğ at benıı
(3,565 puan) tarafından
Olsun,bundan bir iki sene sonra istemeyecek yalnız oynamaya başlayacak. Özleyeceğiz bizde bol bol. Allahım sağlık sıhhat versin gerisini hallediyoruz bebeek❤️
0 oy
(4,393 puan) tarafından
Anne kız keyfinize bayılıyorum maşallah afiyet olsun canım ☺️ ❤️

Geçen gün cevap vermeden niye kaçtın sen bakayım ☺️
tarafından
Yaaa tesekkur ederızz :)

Neyden kactımm hatırlamıyorummm
(4,393 puan) tarafından
Hamilelik konusundan ya ☺️
tarafından
Kuzum o bu sekılde haber vermek ıstemedıgım bır konuydu ama hainlik gordugum için çok hevesli bahsedemıyorum bu aralar :)
0 oy
(7,258 puan) tarafından

Sinirden kafamdan dumanlar çıkıyor kahve yapcam bende birazdan 

Afiyet olsun canım 
tarafından
Noldu kız sabah sabaahhh
(7,258 puan) tarafından
Ya kurutma makinesi aldım toplu alanda zor oluyor diye kendi makinemide getirdim üzerine kurdurmak niyetim 10 kere sordum bak makinem 7 kilo olurmu olur dedi neyse aldık komşum da aldı beraber gelecekti sabah aradılar geliyoruz odayı boşalttım ettim biri geldi biri yok 1 hafta içinde gelecek depıda 1 tane varmış satarken yağ bal konuşma para ödeyince böyle yapıyorlar hem sizin makinenin üzerine bu olmaz makine küçükmüş diyo servis e alırken sordum niye sattınız diyorum yanına kurarız diyo bana arkadaş zaten iki oda küçücük neresine kurcan
tarafından
Bız evlendık sonradan gıttık beyaz esya aldık 5 gune gelır dedıler dıye 6 senenın 1000 tlsı fazla verdık, tam 45 gunde geldı, elımde camasır yıkadım hıc unutmam yenı gelınım bıde :D o yuzden bunlara guvenım sıfır
(7,258 puan) tarafından
Vallahi sinir ediyorlar ya dalga geçer gibi e buraya olmazki diyo bana arkadaş alırken sordum marka model söyledim alanım dar bak ben üst üste koyucam dedim yani gerizekaalı olsa anlar demi yok abi işlerine nasıl geliyorsa öyle hemen gelsin diye dün bizde peşin ödedik
0 oy
(4,409 puan) tarafından
Oyy maşallah afiyet olsun 
tarafından
Tesekkur ederızz ♥️
0 oy
tarafından

Maşallah prensese <3oğlan öğlen yemeğine geldi onunla uğraşıyorum sonra akşam yemeğini yapıp hastahaneye gitcem randevum var

tarafından
Gecmıs olsunn aman hastane işi zor valla kolay gelsinn
tarafından
Saol canım birde kadın doğum bölümü olunca daha zorr yaaa sanırım idrar torbam sarktı doktor doğumda demişti oralı olmadım şimdi çekiyorum:((

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 334 göst.
5 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,767 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 493 göst.
0 oy
8 cevap 306 göst.
22 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 376 göst.
28 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Oldu o zaman (4,070 puan) tarafından soruldu