0 oy
115 göst.
Diğer kategorisinde (1,754 puan) tarafından
(8 günlük bebeğim) Arkadaşlar geceleri ne yaparsam yapayim çocuğum uyumuyor. Gündüz uyanıkken gayet sakin. Gece emziriyorum yok mama veriyorum yok gazini çıkartıyorum yok altını değiştiriyorum yok. Bir türlü susmuyor. Dünyaları yıkıyor. Ama her gece böyle. 7 saat sürüyor. 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım gazı olabilir. Doktor görsün damla verir. Rahatlar bebişin
(1,754 puan) tarafından
Damla aldim
tarafından
Benimde gündüz çok huysuz gece deliksiz uyuyor 3 aylık
(1,754 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun valla dertlerini anlatamıyorlar
-Reklam-
0 oy
(5,478 puan) tarafından
Oy hangi ara 8 günlük oldu acaba gaz sancısını varki ya emiyorsa yediklerine içeriklerine dikkat et canım üşütme bebeğe geciyo belli saatlerde sancı oluyorlar. Biz probiyotik kullandık sindirim için çok iyi gelmişti biogaria kullanmıştım. Maşallah subanallah ♥️
(1,754 puan) tarafından
Ben de alacağım kuzenim de tavsiye etti. İnşallah iyi gelir
(5,478 puan) tarafından
İnşallah sizede fayda eder
0 oy
(3,081 puan) tarafından
Bu uykusuzluk işi bazı bebeklerde böyle malesef. Benimki gunduz hiç uyumazdı gece yarim saate 1 kalkardı. Qllah yardımcın olsun 
0 oy
(7,457 puan) tarafından
Canım dediğimi al damlayı ve kemeri o diğer damla daha çok sıkıştırıp rahatsız eder bebeği birde korkuturlar başucunda dua olsun sende oku mutlaka 
(7,457 puan) tarafından
İnşallah canım bacaklarını kendine doğru çekiyor mu ?
(1,754 puan) tarafından
Yok çekmiyor
(7,457 puan) tarafından
Aç mı acaba ya ya ağrısı olur ya gazı ya da açtır
(1,754 puan) tarafından
Aç olması gerçekten imkansiz çünkü ölçek veriyorum sütümü veya mamayı. Ve iki saatte bir iki ölçek içiyor. Geceleri ikiniyor, gazını da gayet güzel çıkartıyor. Günde 5 kere rahat kaka yapiyor. Gerçekten anlamıyorum derdi ne
(7,457 puan) tarafından
Yetmiyor olabilir bazı bebekler çok içer kuzum benim iki oğlumda öyleydi mesela

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 148 göst.
16 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ZelihaAytac (637 puan) tarafından soruldu

412,401 soru

12,415,430 cevap

45,000 kullanıcı

Kategoriler

...