0 oy
315 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (670 puan) tarafından

İlk ikizlerimi erken doğumla kaybetmiştim büyük bir travma oldu ama Cok şükür Rabbim tekrar nasip etti 17 haftalıgim üç dört gün önce hafif hissettim  yanılmış olabilirim diye düşündüm ama artık eminim bebeklerim hareket ediyolar elimi koyunca bazen yakalıyorum tekmeleri hatta şuanda yazarken sağ taraftaki atıyor tekmeyi bu duygu çok farklı bir duygu mucize yani. Rabbim olmayanlara çifter çifter hayırlısı sağlıklı evlatlar nasip etsin :)

14 Cevaplar

+3 oy
(4,068 puan) tarafından
Maşaallah hep de ikize hamile kalmak ☺️ ailede var galiba 
(670 puan) tarafından
Evet ailede var doktorlarda şaşırıyor:))
(5,040 puan) tarafından
Tüp bebek zannettim ben hiç aklıma gelmedi normal yolla oldugu :) ne güzel maşallah.
(670 puan) tarafından
Yok yok tüp bebek değil :))
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Allah sag salim dogurmayi nasip etsin insallah
(670 puan) tarafından
Amin amin inşallah çok sağol
tarafından
Benim yengem de  ücüz dogurdu:)))
(670 puan) tarafından
Ooo maşallah sübhanallah bakması nasıl yA
tarafından
Vala cnm cok cok zorlandi suan 5 yasindalar masallahlari var yerlerinde asla durmazlar:))))
+1 oy
(7,481 puan) tarafından
Hayırla kucağına al insaAllah canım. Benimde ikizim var:) şükür benim ikizim olmadi:D
(420 puan) tarafından
Niye olmadı diye şükür dedin kız :) ikiz bebek çok güzel benimkiler 5 aylık oldular dünyalara bedel çok farklı birşey iki tane bebek:)
(7,481 puan) tarafından
Ne mutlu canım. Valla ben bitaneyle bile aşırı zorlandım 2 tane aynı anda düşünemiyorum. Rabbım de bildiki vermedi. Hele son hamilelikte baya tırstım kaynanam insaAllah ikiz olur deyip duruyordu olmadı;)) tabi başa gelse her türlü basedilir ama yinede benim gözüm korkuyo ikizden ya.))
(420 puan) tarafından
Allah dağına göre kâr veriyor işte canım ne bilim bende öyle derdim çevremde ikizleri gördükçe nasıl bakıyorlar diye sonra hiç ailede olmamasına rağmen Allah nasip etti baya paşa paşa bakılıyormuş :D
(7,481 puan) tarafından
Öyle canım Rabbim acılarını göstermesin. Başa gelen çekiliyor. Rabbım seninde gücünü kuvvetini artırsın hayırlı ömürler versin minnoslarina❤️
(420 puan) tarafından
Aminnnn Allah razı olsun canım hepimizin evladına inşallah ❤️
+1 oy
(1,716 puan) tarafından
Maşallah maşallah suphanallah Allah'ım hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin AMİN ❤️
(670 puan) tarafından
Amin amin Allah razı olsun bacım
(1,716 puan) tarafından
Cümlemizden inşallah ❤️
+1 oy
(420 puan) tarafından
Yaaa maşallah ikizlerin annesi olarak seni çok iyi anlıyor ve mutluluğunu paylaşıyorum sağlıkla gelsinler Rabbim onları sana bağışlasın çok güzel bir ayrıcalık ikiz gebelik çok:)
(670 puan) tarafından
Çok sağol ya kaçıncı haftada doğum yaptın ve birde bakımı nasıl ikizlerin gerçi ben bebekliklerinden korkmuyorum bir yaşına gelince sonrasını düşünemiyorum:)
(420 puan) tarafından
Canım ben 34. Haftada doğum yaptım tek başıma bakıyorum bebeklerime ilk gazlı dönemleri biraz sıkıntılı oldu tâbi ilk bir ay uykusuzluk yordu ama sonra alıştım çok rahat baktım şimdi 5 aylık oldular daha da kolay hâle geldi bin şükür Rabbime yardım ediyor ya
(420 puan) tarafından
Bende tam tersi bir yaşına gelsinler diye iple çekiyorum:)
(670 puan) tarafından
Emeklemeleri yürümeleri heryeri dağıtıp bozmalari anammmmm :))
(420 puan) tarafından
Valla şuan hepsine razıyım:)
+1 oy
(188 puan) tarafından
Maşallah canım. Rabbim kucağına almayıda nasip eder inşallah :)
(670 puan) tarafından
İnşallah ya cok sağol :)
+1 oy
tarafından
Allah sevincini eksik etmesin sağlıkla kucağına al inşallah 
(670 puan) tarafından
Amin amin çok sağol
+1 oy
(2,311 puan) tarafından
Maşallah canm sağlıkla al kucağına çok dinlendirme nazar olur
(670 puan) tarafından
Zaten aile tek biliyor akrabalara kimseye demiyecez diğerleri nazar oldu zaten çok sağol
+1 oy
(999 puan) tarafından
Sanki bu postun sahibini tanıyor gibiyim... İsmin farklı burda ama rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim... 
(670 puan) tarafından
Saniye sen misin kizz:))))
(999 puan) tarafından
He kız benim,:))))))))
+1 oy
tarafından
Çok sevindim canım senin adına Rab'bim hayırlısıyla sağ salim kucagina almayı nasip etsin inşallah:))
(670 puan) tarafından
Amin inşallah :))
+1 oy
(2,361 puan) tarafından

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bnde hep ikiz evlatlarımn olmasını istemiştim bi kızım var çok şükür yinede istiyorum ikiz bebeklerimn olmadini bana da dua edemisin bacım hamilesin kimin duası kabul olur bilinmez mis:)

(670 puan) tarafından
Tabi dua ederim :))
(2,361 puan) tarafından
Allah razı olsun
+1 oy
(1,630 puan) tarafından
Oyyy Maşallah sübhanallah canım benim Allah tamamına erdirsin sana bağışlasın bebeklerini maşallah canım ♥️
(670 puan) tarafından
Amin çok sağol:)
(1,630 puan) tarafından
♥️♥️♥️♥️♥️
+1 oy
(2,653 puan) tarafından
Ayy ne güzel, sağlıkla dogsunlar insallah
(670 puan) tarafından
İnşallah ya 30 haftaya yetişsem bile yeterdir
+1 oy
tarafından
Hayy MaşaAllâh maşaAllâh onların minnak ayaklarını yerim rabbim sana bağışlasın annesi çok güzel anlar ❤️☺️
(670 puan) tarafından
Evet ya minicik minicik hareket ediyolar :)

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 547 göst.
4 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,263 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 275 göst.
20 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (572 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 353 göst.
0 oy
38 cevap 1,014 göst.
1 Mart 2023 Diğer kategorisinde Buse19 (136 puan) tarafından soruldu