0 oy
82 göst.
Diğer kategorisinde (183 puan) tarafından
Kızlar dün kararlıydım daha önce memeden kesmeye çalıştım sabır taşı sürdüm yıka diye çok ağladı.dun öğlen uykusundan sonra hiç meme vermedim sabır taşı sürdüm meme çok yorgun dinlenmeye çok ihtiyacı var falan dedim daha çok ilgilendim oyun oynadık sürekli meşgul ettim.uyurken uyuyamadi tüm oyuncaklarını yanına aldı döndü uyuyamadi sonra meme istedi  .anne sadece bakayım dedi.emmeden biraz sakinleşti.sonra sallayarak uyudu..gece iki defa uyandı sabır taşı surmustum.koklayarak tekrar uyudu...sabah kahvaltisino yaptı ...ama bı masumdu memede istemedi.ama o haline dayanamadim...memeyi yıkadım biraz emzirdim göğüslerim çok sertleşmişti..sabır taşını ara ara sürsem arada emzirsem yavaş yavaş bırakır mı.cunku banada ağır geldi.yavrumun benden ayrılması hep kızım üstümde uyanirdim.bi duygusal oldum bu normal mi ya

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Oğlum 30 aylık bugünden itibaren kestim ağlayacak biliyorum ama alışacak
(183 puan) tarafından
Siz kendinizi nasıl hissediyorsunuz.valla kızım istemeden verdim çok üzüldüm
tarafından
İyi hissediyorum çünkü zamanı çok geçti
-Reklam-
0 oy
(442 puan) tarafından
Birden kesmen daha iyi bence. Ara ara böyle bırakması da zor olur 
0 oy
(967 puan) tarafından
Bi verip bi vermemek cocugu daha kötü etkiler..keske sakinlesmisken bidaha vermeseydin..ama çok iyi anlıyorum insan dayanamiyor..ben kademeli azaltarak biraktirdim bir şey sürmedim hep konuştum sütler azaldı sütler bitiyor dedim arayi çok açtım..emmek istediğinde yerine sevdiği şeyleri verdim dondurma çikolata gibi..ve her zamankinden daha çok sevdim sarıldım öptüm oyunlar oynadım..memesiz uyumuyordu ama çok şükür alıştı kararlı olunca çocuklar bizden daha çabuk alışıyor her şeye. Biz daha duygusal bakıyoruz olaya onlar o kadar değil bence..
0 oy
(2,153 puan) tarafından

Ay çok iyi anlıyorum cnm seni.

Bende artik bıraktırayim dedim döndü arkasını yattı benle olan bütün bağlantısı kopmuş gibiydi bende aynı senin gibi yavaş yavaş keseyim dedim tekrar verdim kıyamadım ama bu defa iyice bağımlı oldu.

25 aylik benimki artik mecbur bırakmak zorundaydik bugün üçüncü gün olacak üç gündür vermiyorum:(

Bide ben memeyi bırakıyoruz dedikçe bana memeyi bırakmıyoruz memeyi emiyoruz derdi evet zor ama bu gün birakcak zaten fazlasiylada emdiyse artik mecbur.

0 oy
(1,094 puan) tarafından
Tabiki de olmaz ..Birden kes ki alışsın ..Bide geceler uzun şimdi keşke kisayken kesseydin .. gündüzleri bi şekilde oyalanir ..Allah yardımcın olsun 
0 oy
(417 puan) tarafından
Yanlis anlama ama yanlis yapmissin canim bianda kes obur turlu daha zor cocuk sasiriyo bi veriyon bi vermiyon.3 gunde rahatlar biraz unutur bi iki haftada tamamen unutur insallah.ben memede sut bitmis dedim cok duskun olmasina ragmen boyle ikna oldu
0 oy
tarafından
Aslında istememiş keşke vermeseydiniz böyle bir ver bir verme çocuk unutmaz ki
(183 puan) tarafından
Yanlış yaptığımı biliyorum.sevdigi şeyleri aldım kaldığımız yerden devam ediyoruz bakalım öğle uykusunda nasıl yapacak

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 114 göst.
0 oy
2 cevap 33 göst.
8 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hayal1907 (335 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 116 göst.
21 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Someone888 (2,408 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 114 göst.
20 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Serpil ahmet (563 puan) tarafından soruldu

408,549 soru

12,276,049 cevap

37,757 kullanıcı

Kategoriler

...