0 oy
254 göst.
Diğer kategorisinde (57 puan) tarafından
Telefondan üstten mesaj bildirimi geliyor ya o bildirim kimden geldiği gözüksün ama içeriği gozukmesin öyle bir özellik varmı varsa nasıl yapiliyor

5 Cevaplar

0 oy
(26,486 puan) tarafından
Mesaj ayarlarından yapılabiliyor 
(57 puan) tarafından
Nasıl canim anlatır misin
-Reklam-
0 oy
tarafından

image

Ay o ayar sinir bozucu baya bir uğraşıp kapatmıştım. Hem WhatsApp içinden hem de telefon ayar kısmından yapmıştım sanırım. Ayarı bulursam ekran fotosunu atarım 

WhatsApp bildirimler. Yarın bu şekilde olsun
tarafından
Attım canım bir bak
(57 puan) tarafından
Hangisi canim anlamadim
tarafından
WhatsApp ayarlar, bildirim ayarları, yüksek öncelikli bildirimleri kapat
(57 puan) tarafından
Yaptım canim da bildirim kısmını kaydirinca aşağı yine içerik gözüküyor üstten bildirim gelsin kimden geldiği de gözüksün ama içeriği gozukmesin istemiştim
tarafından
O yine olur canım onu kapatma var mı bilmiyorum
0 oy
(1,626 puan) tarafından
Ekran kilitliyken içeriği göstermemek için ayar var ama onun için varmı bilmiyorum
(57 puan) tarafından
Varmış da nasıl bilmiyorum canım ya bilen olur diye sordum
0 oy
(1,858 puan) tarafından
Telefon ayarlarına gir bildirimlere tıkla zaten önüne cikiyo hemen benim öyle mesela
0 oy
tarafından
Canim bir yorumda eşim gardiyan demissinde birsey sorucaktim
tarafından
Gorus ilk saatte ondan gidemiyorumm 8 15 de gorus kayıtları başlıyor ben evden 7.30 da çıkıyorum nüfus müdürlüğü 9da açılıyor eee ikisinin mesafesi birbirine 1 saat uzaklıkta
tarafından
Bir gidip şansımı denicem ondan bir memur da %99 oluyor dedi bakalım olmazsa dönerim ne yapayım nasip Allah razı olsun canım sağol
(57 puan) tarafından
Rica ederim canım dediğim gibi TC si var üzerinde girer dedi inşallah memur sorun yaratmaz
tarafından
Aldılar canim.gittim geldim.bile o da aynı şekilde üzerinde tc yazıyorsa olur dedi evlilik cuzdanids resmi belge olarak geçiyormuş

Çok sağol canim
(57 puan) tarafından
Rica ederim

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,493,464 soru

24,401,150 cevap

350,137 kullanıcı

...