0 oy
286 göst.
Diğer kategorisinde (248 puan) tarafından
Merhaba hanmlar oğlum 1. Sinifa gidiyor gecen sene anasinifinda sinif arkadasi sürekli oğluda dahil olmak üzere cocuklara fiziksel siddet uyguluyrdu bu sene ayri siniflara düstüler ama durum degismedi gecen hafta aradasimin oglunun bacak arasina tekme atmis baska bi cocugu hirpalamis bir baskasini itmiş sürekli gelip cocuklari dövüyor ve idarate devamli sikayet ediliyor ama çözüm yok cocugun ust siniftaki abiside problemliymos anneside oyle cocuklari okulankorkarak yolluyorz hattq 3gün önce okul habere cikti siddet olaylarindan dolayi bununla ilgili ne yapilabilir bir bilginiz var mi?

7 Cevaplar

+1 oy
(3,316 puan) tarafından
Tum zorbaliga ugrayan cocuklarin velileri müdüre gideek siz çözemiyorsaniz eger biz milliegitime gidecez diyeceksiniz. Baktiniz çözüm yok once cimere sonra milli egitime gideceksiniz.

Ortaligi ayaga kaldirmayinca malesef bu konular cocuklar arasi bisy gibi adlandiriliyor. Hatta psikiyatriye gidip cocugum okula gitmek istemiyor diye gorusme saglayip ordan belge bile alabilirsiniz
(248 puan) tarafından
Cimere yazacağim ve idareye gidecegim bende sürekli sikayey alan bir cocuk annesi ben cocugumu pedegoga götürdüm senin cocugun normal dediler diyormuş.. gecen sene bir oğrenci arkadaşını itmis ve cocuk beyin kanamasindan yogun bakimda yatmiş saka gibi ama degişen bisi yk bir baska öğrenci okula bicakla gelmiş arkadsini tehdit etmiş
(3,316 puan) tarafından
Normal ne demek belli ki evde bir sorun var be dışarı böyle yansiyor. Beni baglamaz baska birine daha götürsün. Ortaligi bi ayaga kaldir canim sen
-Reklam-
0 oy
tarafından
Rehber öğretmen ne yapiyor acaba süs olsun diye mi devlet atadı onu
(248 puan) tarafından
Cocuklari bi araya getirip baristiriyrmuş yahu küslük diye bsi yok zaten cocuk kendi sinifindan bizimkilerin sinifina yada baska bir sinifa gidip cocuklari tartaklayip gidiyormus ögretmen ben biktm artik baş edemiyorum diyormuş
tarafından
Ne demek çocukları baristiriyor başlarım onun baristirmasina onun işi barıştırmak değil kalıcı çözüm bulmak aileyle görüşüp problem davranışının sebebine inip yol göstermek bak cnm bende öğretmenim sana kestirme yolu soyleyeyim önce idare ve rehber ogretmende iş yok onu geçeceksin 2 3 veli birleşip ilçe milli eğitime gidip aynı gün cimere şikayet edeceksin sonra kaymakama gideceksin gerekirse olay çıkartın kapida yakın yıkın ne yapın edin kaymakamla görüşün daha sonra milli eğitime gideceksiniz ve haber kanalları dahil herkesi cagiracaksinjz okula sıkıysa o saatten sonra bisey yapmasınlar bu arada bu durumda yanan idare ve rehber öğretmen olcak idare ceza alır rehber öğretmen ya sürülür ya görev yeri değişir
(248 puan) tarafından
Gecen gün show tv muhabiri kameraman v.s kapidaydi haberlerede cikti bu konuyla ilgili ben p.tesi günü idareye gideceğim cimere sikayet edeceğim cocugun anneside problemli bi kadin kimseylemmuhatap.olmuyr okulu basiyor bagiriyor artik asabimiz bozuldu
tarafından
Onun okulu basması biseyi değiştirmez ya seve seve yada başka türlü idare o kadın ve çocuğu için gereğini yapacak bu onların isi
0 oy
(4,462 puan) tarafından
Ne kadar çok akran zorbalığı var. Bu aileler evde nasıl çocuk yetiştiriyor hiç mi düzgün eğitim veremiyorlar. 
(11,610 puan) tarafından
Valla eve gitseler eğitim görürler belki ama burda görüyorum çocuklar okuldan çıkıyor eve gitmek yok sağda solda serseri gibi takılıyorlar ağızlarında küfür terbiyesizler. Tabi ailesinin da işine geliyor evden gitsinler de nereye giderlerse gitsinler. Büyük çocuklardan bahsetmiyorum ayrıca taş çatlasın 3. Sınıf daha çocuklar
(2,250 puan) tarafından
Valla bende bu yüzden okul döneminden bile korkuyorum o zamanlar napcak çocuğum aklima saçma şeyler geliyor ya iterlerse merdivenden falan vs ay Allah'ım Allah korusun daha iki yaşında ama artık dünya kötü olunca malesef.
(4,462 puan) tarafından
Evet bizimde mahallede var öylesi okuldan geliyor akşama kadar disarida sürekli ağzından küfür kaç kere uyardık yok aynı birde 3 cu sinif öğrencisi asla eve girmez büyüdügü zaman cok fena bir çocuk olacağı belli.
0 oy
tarafından
Bizim sınıftada vardi öyle problemli bir öğrenci şikayet ettik başka okula gitti 
0 oy
tarafından
En tahammul edemedıgım asla da cocuktur anlayıs gosterleım demeyecegım sey, milletin siddet egılımlı cocugu gül gibi baktıgım cocuguma vurucak bende napayım o cocuktur dıcem, 1 anasını sözle uyarırım 2. Olayda anasına aynı şiddetle karsılık verırım, mıllet deli cocugunu kurtulsun duzelsın diye okula yolluyo bunlarda aman sacının telıne zarar gelmesın dedıgımız cocuklarımızı dövüyo
(11,610 puan) tarafından
Gözde daha yukarı yazdım bak böyleleri çocuğunu asla takip etmiyor evden gitsinler de nereye giderse gitsinler evimizin karşısında hemen park var görüyorum okul çıkışları çocuklar çıkıyor serseri gibi takılıyorlar birbirlerine küfür bilmem ne akşam oluyor gece oluyor hala ordalar. Tabi ailesinin de işine geliyor eve gitmemesi
tarafından
Aaa valla gözde ben hıc gelemem boyle şeye, cocugumun sacını tararken kırk tane sprey sıkıyorum canı acımadan açabıleyım diyr baskasının siddet egılımlı hergun dayak yıyen cocug gelıcek benımkını dovecek vallahı bıllahı annesını bulur döverim, bakalım bır daha cocugunun pesıne dusuyo mu dusmuyo mu
(11,610 puan) tarafından
Çok haklısın bende gelemem valla ben babasının bağırmasına bile evi terketmiş insanım başkası asla şiddet gösteremez
tarafından
Ben gecen duruya kızdım kızdım sonra babası bagırdı annenı üzme artık diye inan adam anama kufretmsı gıbı oldum gucume gıttı bagırması yok ya herkes cocuguna sahıp cıksın
(11,610 puan) tarafından
Aynen öyle anlıyorum seni
0 oy
(3,886 puan) tarafından
Okul idaresi umursamıyordur. Milli eğitimle iletişime geçip çocuğun okulunu değiştirmeleri lazım, diğer okuldakilere de aynı şeyi yapacak bu çocuk ama ortam vs değişince durulur düzelir mantığı uygulanıyor. 
0 oy
(1,244 puan) tarafından
Böyle bir çocukta benim eltimin cocuğu geçenlerde sınıfta bir arkadaşının kafasını yarmıştı herkes şikayetçi ama eltimin götürmediği psikiyatrist kalmadı . Burdaki öğretmen arkadaşın yorumunu okudum ona katılıyorum şayet eltimin cocuğu gibi bir çocuk benim çocuğumun kafasını yarsa ve görevli olan kişilerde bişey yapmazsa ben o okulu ateşe verirdim direk milli eğitime gidin şikayetçi olan bütün velileri toplayın

İlgili sorular

+1 oy
31 cevap 946 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Huzurum91 (5,875 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 694 göst.
30 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde ✨Lavinia✨ (5,328 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 301 göst.
0 oy
36 cevap 976 göst.
20 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Minikkuzum (434 puan) tarafından soruldu